Bogforum 2017 – Lørdag

Jeg havde mulighed for at tage afsted om søndagen, men fordi der ikke var noget på programmet, som jeg vil opleve valgte jeg at blive hjemme, så lørdag blev min sidste dag for mit vedkommende, hvilket også var helt fint for mig. Da jeg ankom ved Bogforum ved 10 tiden, ringede min veninde og spurgte hvad jeg lavede, efter et 10 min samtale, fik jeg lokket hende til Bogforum. Inden hun kom (der gik lidt over en time) gik jeg rundt og nød at man rent faktisk kunne gå på gangene. Jeg har blande følser om med lørdagen, for der er alt for mange mennesker, til man nærmest ikke kan komme rundt, men det er også om lørdagen at de store navne er på programmet, så det giver vel sig selv.

Da det blev eftermiddag og der var kommet alt for mange mennesker, blev det for meget for mig og min veninde, så vi tog hjem ved 3 tiden, men inden da fik vi nået to signeringer hos Tellerup som var med Pernille Eybye  og Lene Dybdahl. Vi gik rundt ved mad afdelingen, og der så vi at Claus Holm var på sencen og lavet pandekager til sit publikum. Da han spurgte om hjælp rakte min veninde lyn hurtigt hånden op. Det var virkelig sjovt, og pandekagerne var gode, efter det gik vi lidt rundt og kiggede på bøger, hvor fra vi tog ud og spiste på Dalle Valle.

Det var som altid hyggeligt at være på Bogforum. Jeg var en del af pressen, det fungere, som det skulle og det var virkelig lækkert, at man kunne gå ind i presserummet og få lidt fred. Jeg fik ikke set meget af programmet, da der ikke rigtig var noget der sagde mig noget, så i år havde jeg god tid til at snakke med forlagene og det var virkelig hyggelig. Til næste år ligger Bogforum den 16.-18. november og det synes jeg er sendt i forholdt til det plejer at ligge i starten af November, men nu har jeg sat det i kalenderen. Til sidst vil jeg gerne sige tak til alle jer der kom hen og hilste, det var virkelig hyggeligt og jeg håber at i havde en lige så fantastisk weekend på Bogforum.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *