Bogtag #1 The Currently Reading Tag

Jeg blev taget af søde Malene til The Currently Reading Tag, og jeg synes at det er nogle rigtige fine spørgsmål, så selvfølgelig vil jeg gerne svare på dem.

1. Hvor mange bøger læser du ad gangen? Ofte læser jeg kun en bog ad gangen. Det er ikke fordi jeg ikke kan læse flere bøger ad gangen, for det har jeg ikke nogle problemer med, men jeg har det bedst med at have fokus på en bog.

2. Hvis du læser mere end én bog, hvordan bestemmer du så hvornår du skal skifte mellem de pågældende bøger? Hvis jeg læser flere bøger på ad gangen, så er bøgerne altid med forskellige bog formater. Så jeg kan fx læse en fysik bog, imens jeg læser en anden bog som e-bog. Det er lidt forskelligt, hvornår jeg læser hvad, men for det meste læser jeg e-bøger, når jeg er på farten.

Snapchat-12067775395437552843. Skifter du bogmærke undervejs i en bog? Ja det kan jeg godt finde på. Jeg samler på bogmærker, så jeg har en del af dem. Og jeg synes at det er sjovt at skifte imellem dem, alt efter hvad jeg har lyst til, og hvordan de passer til bøgerne.

4. Hvor opbevarer du bøgerne du er i gang med at læse? I taksen, hvis jeg skal have bogen med mig, og ellers er det lige nærheden af mig, så jeg altid kan nå bogen, når jeg vil læse den.

5. Hvad tid på dagen bruger du mest tid på at læse? Det er meget forskelligt. Jeg kan godt lide at læse på alle tidspunkter på dagen. Men for det meste læser jeg om aften eller om morgen i weekenderne.

6. Hvor længe læser du typisk ad gangen? Det er også meget forskelligt. Nogle gange bliver det til få sider eller kapitler, og andre gange læser jeg i flere timer, eller til jeg er færdig med bogen. Ofte er det en kombination af, hvor meget tid jeg har til det, hvor stor min læse lyst er, og ikke mindst, om jeg er fanget af bogen.

7. Læser du indbundne bøger med eller uden smudsomslag? Uden. Jeg kan ikke klare dem, (også selv om de er for det meste er pæne og de er med til at beskytte bogen) for jeg synes at det er træls at have dem om bogen, når man er i gang med at læse dem. Så smudsbindet ryger af, lige så snart jeg tager bogen frem, også kommer de på igen, når jeg er færdig med bogen, så de kan stå og se flotte ud i reolen.

1

 

8. Hvilken stilling læser du oftest i? For det meste er det siddende eller liggende når jeg er hjemme. Hvis jeg fx læser i et vente værelse, på skolen eller når jeg er i det offentlige transpor, sidder jeg altid op og læser.

9. Tager du bogen/bøgerne du læser med dig, når du skal noget? Ja og, hvis jeg ikke har en fysik bog, med mig, så har jeg det på mobilen som en e-bog.

10. Hvor ofte opdatere du din Goodreads status på bøger du er ved at læse? Det gør jeg når jeg ligger bogen fra mig, og jeg ved at der går nogle timer, før jeg kommer til at læse igen. Generelt kan jeg godt lide at holde mig opdateret på Goodreads både, når man læser bøger, og for at holde styr på bøgerne i min reol.

11. Hvem er den/de næste til at lave dette tag? Jeg ved ikke hvem der er har lavet tag legen. Så jeg tager dem der har lyst til at lave den.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen