Bogtyven

Untitled-1[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus&w=400&h=270]

Hjemmeside  Kino  Imdb

Vidste du at? “When first arriving at the school, a large poster with many faces can be seen. This is a replica of an accurate period piece, a poster depicting the “ideal” Aryan phenotypes according to the region. Painted by two artist with racial obsession, these posters were placed in every school, and students are forced to memorize them.”

Min lillesøster og jeg har begge to en svaghed når det kommer til historier fra anden verdens krig om det så er på film, i bøger eller dokumentar er stor set lige meget. Der for tog vi ind og så Bogtyven i tirsdags da min lillesøster havde givet mig en biograf tur i julegave, Filmen var utrolig god og helt vild sørgelige. Så jeg er glad for at vi nåede at se den og få den oplevelse sammen.

Jeg kendte ikke nogle af skuespillerne fra filmen. Men jeg synes at de gjorde det rigtig godt med deres roller. Store som små. Specielt var min lillesøster og jeg helt vild med Sophie Nélisse, der spiller pigen Liesel Meminger. Jeg vil helt sikkert holde øje med hende. For jeg kunne godt forstille mig at hun går hen og bliver en dygtig skuespiller. En anden jeg lage mærke til var ham der spiller Ben Schnetzer. For han gjorde det også godt. Men det gjorde dem der spillede moren, faren og vennen Rudy også.

Alt i alt synes jeg at det var en helt utrolig film, med en utrolig histoerie. Jeg har ikke læst bogen. Så jeg ved ikke hvordan filmen er i forholdt til bogen. Jeg fik lyst til at læse den, og jeg har også lånt den af min mors kæreste. Så jeg håber at jeg får tid til at læse den. Det er en ret barks film, og min søster og snakkede også om at, hvis min mor var med så vil hun sidde og stor tude til hele filmen, og jeg fik da selv en klumb i halsen op til flere gange. Jeg vil helt sikkert set den igen. For den er rigtig flot lavet. 

PicMonkey Collage

Untitled-1

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *