BookTube-A-Thon – 2018

Om ca en 1 1/2 uge starter BookTube-A-Thon og jeg skal være med til det. Yes!! Det er 5 gang det køre, og jeg hvert år har jeg altid set med på sidelinjen, men jeg har aldrig selv deltaget i det, fordi det altid har passet så dårligt til mine planer. Men i år ligger det i min ferie, og jeg glæder mig sådan til at være med til det! BookTube-A-Thon er en ugentlig readathon, der køre på Youtube. I år køre det i uge 31, altså fra den 30 Juli til den 5 August. I den uge gælder om at læse 7 bøger, og dagligt vil der være udfordringer og konkurrencer på Youtube, Instagram og Twitter. Jeg har jo ikke nogle Youtube kanal, så jeg har bare tænkt mig at være med for at læse, og måske lave de udfordringer der er på Instagram. Ariel er den står for det  og hun har lavet en video, hvor hun forklare det hele, og i kan se den her, hvis i vil vide mere om det.

 

Jeg har som sagt ferie, og i den uge hvor BookTube-A-Thon køre passer jeg min mors hus, så det ligger helt perfekt i år! Jeg kommer til at nyde en hel uge, men en masse bøger, og forhåbentligt holder vejret, så jeg kan læse udenfor i deres have. Det kunne være så lækkert. Som en tradition er der 7 læse udfordringer, som man kan koble til sin læsestak, og hver gang BookTube-A-Thon har kørt, har jeg altid været spændt så spændt at se, hvilken udfordringer Ariel har fundet på. I år synes jeg at de er ret skøre, og jeg grinte lidt for mig selv, da jeg så hende forklare dem. I kan se dem i den her video.

Så her er de 7 læse udfordringer: 

1. Slå plat og krone om din første bog.
2. Læs en bog om noget, du gerne vil opleve.
3. Læs en bog og se filmatisering af den.
4. Læs en bog med noget grønt på omslaget.
5. Læs en bog, og have en hat på, imens du læser den.
6. Læs en bog med en smukt rygrad.
7. Læs syv bøger.

Jeg har fundet min TBR stak til min BookTube-A-Thon,men for det her indlæg ikke bliver for langt, for i det i et andet indlæg. Skal i være med til BookTube-A-Thon?

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *