BookTube-A-Thon – 2018 (min uge)

Som i kunne læse i det her indlæg, så deltager jeg i BookTube-A-Thon i år. Jeg havde ferie, da det var der og i den uge den lå havde jeg ikke særlig mange planer, så jeg havde faktisk tid til at læse. Min uge gik overalt forventning. Jeg fik ikke læst alle 7 bøger og klaret alle læseudforingerne, men det er vidst de fæste der gør det, og jeg er rigtig glad for at jeg fik læst så så meget som jeg gjorde. Jeg fik læst 5 bøger, læst 1256 sider, og klaret 4 udfordringer. I den første del af ugen, var jeg alene og passede min mors hus. Det var så perfekt, og det var også der jeg fik læst flest bøger. Fra torsdag til lørdag var jeg i Sverige hos min far, og selv om jeg fik læst noget, så havde jeg håbet på at jeg havde læst mere, men jeg synes også at det var vigtig at være sammen med dem, nu hvor jeg ikke ser dem særlig tit. Søndag var den sidste dag, og der var jeg på Bakken med Mie, og der fik jeg slet ikke læst noget. Hvis man gerne vil være med til BookTube-A-Thon, vil jeg råde jer til at have så få aftaler som muligt, for jeg synes at det var svært at læse, når jeg var sammen med andre, og det er helt sikkert noget jeg selv vil huske til næste år!

 

I det her indlæg vil jeg også skrive, om de bøger jeg fik læst, og hvordan det var læse dem til BookTube-A-Thon. I kan se min TBR liste, og hvilken forventer jeg havde til bøgerne her.

Bøgerne jeg fik læst: 

Læs en bog med et smukt rygrad. Banneret samles af Pernille Eybye & Carina Evytt. 558 sider.
Da BookTube-A-Thon startede havde jeg ikke har den her bog færdig, og da jeg gerne vil have læst den færdig skiftede jeg den ud med nferno af Julie Kagawa. Jeg er glad for at jeg fik læst bogen færdig, men bogen er på over 550 sider og en tyk bog, så det tog lang tid at læse den, og jeg blev faktisk stressset over at starte med en bog med så mange sider. Heldvigs var bogen virkelig spændende, og jeg er vild med den verden og karakter som Pernille og Carina har fået skabt, så det gik hurtigt med at få læst den. Hvis i vil læse min anmeldelse kan i læse den her. Jeg giver bogen 4 stjerner.

Slå plat og krone om din første bog.Verden styrter af Malene Sølvsten. 144 sider.
Med sine 144 sider, tog det ikke særlig lang tid at læse bogen, og det for var bogen fantastisk til BookTube-A-Thon. Det var sådan en fin bog og det var dejligt at komme tilbage til Ravnenes hvisken universtet. Jeg vil bare havde ønsket at den var på flere sider Jeg gav bogen 3 stjerner.

Læs en bog og se filmatisering til den. Simon vs. verdens forventninger af Becky Albertalli. 250 sider.
Jeg så Love Simon der er filmatiseringen til Simon vs. verdens forventninger i starten af foråret, og der var så god. Men jeg havde endnu ikke fået læst bogen, så jeg synes det var oplagt at have den med til den udfordring. Bogen er virkelig god, og jeg er så glad for at jeg endelig fik læst den! Filmen så jeg lige efter at jeg havde læst bogen, og det var så fint at gense den igen, og jeg synes at den er lige så god som bogen. Jeg gav bogen 5 stjerner og filmen 4.

Læs syv bøgerSjælehenteren af Katja Berger. 250 sider.
Jeg fik godt nok ikke læst 7 bøger, men jeg fik læst Sjælehenteren af Katja Berger. Bogen var virkelig god og jeg er så glad for at jeg endelig har læst den. Den var utrolig spændenden, og jeg er helt pjattet med Raven, der er bogens hovedperson. Det her er den første bog i serie på 3 bøger, og jeg skal helt sikkert læse de to sidste bøger! Jeg gav bogen 4 stjerner.

Læs bogen, og have en hat på, imens du læser den. Indtil November af Aurora Rose Reynolds. 255 sider.
Indtil November var nem og lige til, og den var læst på igen tid. Jeg nåde lige at læse den færdig i weekenden. Jeg blev godt underholdt af Novembers og Asher historie, så jeg glad for at jeg nåde at læse den. Jeg gav bogen 4 stjerner.

Jeg er så glad for at jeg fik læst så meget, og de bøger jeg havde valgt at læse, var perfekte at læse til BookTube-A-Thon. Jeg er ked af at jeg ikke fik læst Inferno af Julie Kagawa, Provinspis af Ditte Wiese, Skildpadder hele vejen ned af John Green, men det kan være at jeg læser dem til Dewey’s 24 Hour Readathon. Jeg var så spændt på, hvordan det vil være at være med til  BookTube-A-Thon, men det så hyggeligt, og det bliver bestemt ikke sidste gang at jeg gør det.

 

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *