BookTube-A-Thon – TBR – 2018

Som i kunne læse i det her indlæg, så deltager jeg i BookTube-A-Thon i år. Det er ikke først gang at jeg har et læse læsemaraton, da jeg har været med i Dewey’s 24 Hour Readathon, men det er første gang at jeg er med i BookTube-A-Thon og jeg glæder mig virkelig meget til det! Som altid er der 7 læse udfordringer og her kan i se hvilken bøger jeg vil læse til BookTube-A-Thon.

1. Slå plat og krone om din første bog.Verden styrter af Malene Sølvsten. 144 sider.
De to bøger jeg valgte til den her udfordring var Verden styrter af Malene Sølvsten (plat) og Sjælehenteren af Katja Berger (krone). Mønten viste plat, så jeg skal starte med Verden styrter af Malene Sølvsten. Jeg er så glad for at det blev den bog, for jeg elsker Ravnenes hvisken serien! Den her bog handler om Varnar, og jeg er ret spændt på at høre mere om ham og hans baggrund, der udover er bogen er kun på 144 sider, så den er perfekt til at starte BookTube-A-Thon med, og hvis den er lige så god, som de første 2 bøger i serien, så for jeg læst den på igen tid.

2. Læs en bog om noget, du gerne vil opleveSkildpadder hele vejen ned af John Green. 364 sider.
Den næste bog jeg skal læse er Skildpadder hele vejen ned af John Green. Jeg havde lidt svært ved at vælge en bog til den her udfordring, for der er virkelig mange bøger, som jeg kunne vælge til den. Men Skildpadder hele vejen ned af John Green har været på min To read liste i alt lang tid, og kunne koble bogen til udfordringen da Aza bor i USA, og jeg vil virkelig gerne opleve USA.

3. Læs en bog og se filmatisering til den. Simon vs. verdens forventninger af Becky Albertalli. 250 sider.
Jeg synes at Simon vs. verdens forventninger af Becky Albertalli var oplagt til den her. Jeg så Love Simon der er filmatiseringen til Simon vs. verdens forventninger i starten af foråret, og der var så god. Men jeg fik aldrig læst bogen, selvom der har var så meget omtale om den, i forbindelsen med filmen. Jeg har læst Fordelen ved hemmelige forelskelser, og den var virkelig sød, så jeg glæder mig til at læse Simon vs. verdens forventninger, og ikke minst gense filmen.

4. Læs en bog med noget grønt på omslaget. Provinspis af Ditte Wiese. 229 sider.
Lige siden jeg var til Bogbloggerevent, hvor vi hørte Ditte fortælle om sin bog og om sproget i en YA bog kan være for råt, har jeg haft lyst til at læse den. Jeg ved ikke om folk er enige i om der er noget grønt på omslaget, men jeg vil sige at den er er grønt på den. For der er de her grønne toner der er på hele omslaget af bogen, og der udover er der også den grøn/gule ved overskrift. Jeg er spændt på at få læst den, for jeg har hørt en masse om bogen, og nu er det på tide at jeg får læst den!

5. Læs bogen, og have en hat på, imens du læser den. Indtil November af Aurora Rose Reynolds. 255 sider.
Folk på Youtube er virkelig spillet når det kommer til den her udfording. Der er dem der synes at den er mega sjov, også er der dem, der knapt er så begejstret for den. Jeg høre med til den sidste del, for jeg går aldrig med hat, så jeg ejer ikke nogle, og jeg vil ikke købe en bare for at kunne gå rundt med en til BookTube-A-Thon. Måske er der en hat hos min mor, men det er stadig ikke sikkert at jeg vil have den på. Dog har jeg stadig fundet en bog til udforingen, og det blev Indtil November af Aurora Rose Reynolds. Den er kort og jeg tror at jeg kommer igennem den på ingen tid, hvis jeg nu alligevel ender med at væge at tage en hat på.

6. Læs en bog med et smukt rygrad. Inferno af Julie Kagawa. 352 sider.
Jeg elsker at der er fokus på bogens rygrad og ikke bogens forside, for det er så tit at vi kigger på forsiden i butikkerne, eller på biblioteket, når vi er på jagt efter bøger, men det er bogens rygrad, vi kommer til at se, når vi stiller den ind på hylde til de andre bøger. Jeg har valgt Inferno af Julie Kagawa da jeg synes at bogens rygrad er lige så flot som forsiden! Jeg elsker de orange farver, og det mønster, der er på rygraden, der ligner lava/lid, også er jeg også helt vild med guld teksten, der passer perfekt til de orange farver. Jeg har slugt de andre bøger i serien på ingen tid, og det her er den sidste bog i den, så jeg kan næsten ikke vente med at læse den og få afslutning på serien.

7. Læs syv bøger. Sjælehenteren af Katja Berger. 250 sider.
Min 7 og sidste bog er Sjælehenteren af Katja Berger. Den har været på min to read liste siden jeg fik den til efteråret i sidste år og bliver 2’eren snart udgivet, så der for er det på tide at jeg får læst den. Jeg kunne rigtig godt lide De 7 Synder, der var Katjas første bog, og jeg har kun hørt gode ting om Sjælehenteren, så jeg glæder mig til at læse den og møde Raven

Det er de 7 bøger jeg vil læse. Jeg synes det er en fin læse stak og jeg er glad for at jeg både har noget fantasy, YA, og kærlighed i blandt dem, og at der er udlandske og danske forfattere til bøgerne. Hvis jeg ligger de 7 bøgers sider sammen, så vil jeg komme op på 1914 sider. Jeg kunne godt havde valgt nogle tykkere bøger, men tricket er vist at læse små og korte bøger. De gør de fleste ihvertfald på Youtube. Jeg har alle bøgerne som  fysiske bøger, men man må godt læse dem som lydbøger og e-bøger og da jeg har Bookmate, hvor de fleste bøger er, kunne jeg godt være friste til at skifte dem ud, men en fx lydbog og gå en tur, men nu må vi se, jeg tager det som det kommer. Jeg glæder mig helt vildt meget til det, og det er bliver så rart at få læst en masse i ferien. Jeg kommer ikke til at lave daglige videoer til Youtube, men jeg vil dagligt holde jer opdateret via Instagram og snapchat.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *