Bossman af Vi Keeland

Bogen er et anmeldereksemplar fra Lindhardt og Ringhof. De følgen holdninger og tanker om bogen er mine egne.

Forfatter:  Vi Keeland  Forlag: Lovebooks Udgivet: 30-06-2017  Bog: Paperback. 375 sider

Da Reese møder Chase Parker første gang, er hun på blind date – med en anden mand. Pludselig står Chase foran hende og er langt mere interessant end den fyr, der har inviteret hende ud, og som er ved at kede hende ihjel. Chase er forbandet flabet, men han er også virkelig charmerende.

Efter deres korte møde har Reese svært ved at glemme Chase. Men hvad er chancen for, at hun nogensinde vil møde ham igen? Hvad er chancen for, at han en måned senere vil vise sig at være … hendes nye chef?

Bossman er en skøn, sexet kærlighedshistorie fuld af flirt, følelser og gnistrende kemi. Bogen har solgt over en million eksemplarer på verdensplan og er oversat til 13 sprog.

_________________________

Jeg var ret spændt på, hvordan Bossman vil være da jeg skulle i gang med den. Jeg kendte ikke særlig meget til den eller til VI forfatterskab, men efter at jeg havde læst Lovebooks læseprøve, blev jeg nyserige efter at læse mere for det virkede til at være en god bog. Da jeg havde læst den sidste side kunne jeg ikke lade hver med at smile, for bogen er dejlig let læsene bog med masser af  romantik, hotte scene og humør.

Hovedsaligt bliver Boosman fortalt af Reese, men ind i mellem får vi også få kapitler fra Chase, hvor vi høre om hans fortid og det fungere rigtig godt, for på den her måde bliver vi klogere på Chase og hvorfor han reger som han gør. Jeg kan virkelig godt lide Reese og Chase! Reese er en karrierekvinde der ved hvad hun vil og går efter det. Hun er sjov, kærlig og  ret cool. Så har vi Chase, der er den sexet, charmerende og arrogant chef. Reese har en regel og det er aldrig at gå i sengen med chefen, men det svært når chefen er Chase og jeg forstår hende godt. For hvor er han skøn! Jeg kunne virkelig godt lide Reese og Chase som par. De er masser af humor  og jeg elskede den tiltrækning og at det følges naturligt hos dem. Der udover var det rart at have et par i en New Adult  bog, hvor de acceptere hinanden, uden der skal være alt muligt underkastelse i mellem dem. Både Reese og Chase har oplevet nogle dramatiske ting i deres fortid, og jeg frygtet at det vil blive blæst op til noget dramatisk noget der vil ende med at fylde hele historien, men Vi formår heldigvis at skrive det ind i fortællingen på en fin måde, så man som læser får en bedre forståles af dem som person og det er rigtig rart.

Jeg ved at Vi Keeland har skrevet en del bøger, men det her er den første der er blevet oversat på dansk. Jeg håber at der vil bliver oversat flere bøger med hende, for jeg underholdt af bogen fra start til slut. og jeg vil gerne læse mange flere bøger med hende. Hvis du er til New Adult og romantiske bøger synes jeg at du skal læse den for den er virkelig god, og den er perfekt til en våd og kold regnvejrsdag i efteråret.

 Star free iconStar free iconStar free iconStar free iconStar free icon

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *