Breaking Dawn – del 2

Original titel: The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 Genre: Romantik, Drama, vampyr. Tid: 115 min.
Instruktører: Steven Soderbergh Premiere: 23.08.2012. Set: I Biografen.

Hjemmeside Imdb ● Kino ● Scope ● Seen Th Facebook ● Twitter ●

Den sidste film
Da jeg skulle i biografen, for at se den her film, var det lidt med blande følser. For på den ene side havde jeg glædet mig til et helt år til at de den, også skulle jeg ind og se den med 3 andre veninder, men på den anden side så viste alle sammen at det var den sidste film, så det var også lidt trist!  Jeg havde planer om at få læst den sidste bog, men det nåde jeg aldrig, så det var ikke de små detaljer, som jeg kunne huske. Jeg synes at filmene blev afsluttet rigtig fint, lige som bogen, og selv om at jeg havde hørt at der var en lille tvist på afslutningen.  

Skuespillerne
Vi kender jo alle sammen skuespillerne fra de sidste film og de fleste synes jeg gjorde det ret godt, på nær Kristen Stewart, og Robert Pattinson som har det samme udtryk igen og igen, og det er altså lidt træls at se på. Tilgengæl var jeg helt vild med Taylor Lautner (det er også Jacob, jeg best kan lide i bøgerne) for jeg synes at han ige,n gjorde det godt med sin rolle som Jacob, og Michael Sheen, som Aro gør det også helt fantastik. 

En anden person som jeg personligt selv holdet øje med var Jamie Campbell Bower, fordi jeg havde opdaget nogle dage før at det er ham der skal spille Jace Wayland i den nye film The Mortal Instruments: City of Bones som kommer i 2013. Jeg glæder mig til at se ham i en støre rolle 😀

Alt i alt.
Synes jeg at den ret god. Jeg synes at film var for kort, og der var for lidt op til kampen, men ude over det synes jeg at den var godt sat sammen. Efter at jeg havde set film, fik jeg helt lyst til at læse bøgerne igen, så det kan være at de bliver hivet frem i 2013, men nu må vi se. Jeg synes du skal gå ind og se den, hvis du elsker vampyr og gerne vil have en god afslutning på en fantastik serie.

Twilight The Twilight Saga: New Moon Eclipse Breaking Dawn - del 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen