Bryllupsnatten af Sophie Kinsella

Anmeldes til bøge1rForlaget skriverEn romantisk bryllupsrejse med din første, store kærlighed.

Hvad skulle kunne gå galt? 

Lottie vil bare så gerne giftes. Hun er sikker på, at kæresten Richard har tænkt sig at fri, men hun bliver desværre slemt skuffet. Da hun en dag opsøges af sin gamle ungdomsforelskelse Ben, bliver hun overvældet af minderne og gamle følelser og ender med at tage en drastisk beslutning. De gifter sig og flyver straks af sted på bryllupsrejse til den græske ø, hvor de mødtes femten år tidligere. De glæder sig til bryllupsnatten. Alt bliver perfekt. Tror de. 

Fliss står midt i en svær skilsmisse, og derfor kommer nyheden om lillesøsterens spontane bryllup som et stort chok. Hun er opsat på at gøre alt, hvad der står i hendes magt, for at stoppe parret. Hun vil få dem til at indse, at ægteskabet er en stor fejltagelse og beslutter at rejse i hælene på dem til Grækenland. Men hun havde ikke lige forudset, at det ville blive med sin søn, Bens forretningspartner og Richard på slæb. 

Det bliver bestemt mindeværdigt, men ikke lige som Lottie havde drømt om.

ForlagetForfatterenGoodreadsBogpriser

Min mening:
Jeg har læst en del bøger med Sophie Kinsella. Måske alle dem der er blevet oversat til dansk på nær nogle få bøger i Shopaholic serien. Jeg elsker hendes bøger, og hun er en af dem, som jeg har flest bøger af i min bog samling. Der for kender jeg også til hendes sprog, og hvordan hun kan få os til at grine. Så der for blev jeg endevild da jeg så den her bog og jeg var ret spændt på at se, hvordan den vil være i forhold til hendes andre bøger.

Normalt har Sophie kun en hovdeperson. I den her bog har hun 2 personer som vi følger. Som er søskende parret Lottie og Fliss. Det er et ret sjovt søskende par. De har hver deres ting de slås med i livet, og hver deres skøre idéer. Der ikke lige altid falder i god jord hos den anden søster. Jeg synes at det er nogle skønne personer, og de fik mig til at smile, over ting de ting de havde gang i. Nogle gange virker de lidt overdrevet, med de ting de kaster sig ud i. Men det er det der gør det sjovt. Der er 3 mænd i den her bog. Richard, Ben og Lorcan. Richard, synes jeg virkede mærkelig i starten, og ret usikker på sig selv, men jeg elsker at han mander op og alt det han gør for Lottie. Ben kunne jeg ikke lide, han var bare mærkelig, og gjorde mærkelige ting, han virkede for det meste usikker og desperaet, også synes jeg at han gør og siger nogle utrolige mærkelige ting i forhold til Lottie. Lorcan kan jeg godt lide. Faktisk kunne jeg næsten lide ham helt fra start af. Jeg kan godt lide at han er rolig, og at han er fornuftig. Han er måske den mest fornuftige person af dem alle sammen.

Alt i alt synes jeg at det var en ret fin bog. Der gik noget tid før jeg blev fanget af den, men da det skete, gik det ret hurtigt med at læse den. Det er en sjov bog, og den er dejlig at læse. For det kræver ikke særlig meget at læse den. Sproget er let, og jeg kan rigtig godt lide Sophies skrive stil. En ting jeg ikke kan tag ved bogen er det danske cover. Jeg synes at det er virkelig grimt, og jeg kan slet ikke forstå at de har sat de farver sammen, og sat det op på den måde. Det originale cover er meget flottere, og passer meget bedre til Sophies andre bøger, og bogens indhold. Men ellers er det en skøn bog, som vil være en perfekt ferie læsning til flyet eller nede ved poolen. 

stjerner

 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Comments

  1. Svar

    Heeeelt enig om coveret, det er VIRKELIG hæsligt! 😀

    1. Svar

      Jeg er glad for at jeg ikke er den eneste der synes det er grimt. Kan ikke forstå at det overhovedet er kommet på bogen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *