Bundet af blod af Patricia Briggs

Originaltitel: Blood Bound Forfatter: Patricia Briggs Serie: Mercy #2
Forlag
: Tellerup Sider:  Udgivet: 19-03-201
Indbinding: E-bog

Goodreads | Forfatter | Forlaget | Bogpriser | Amazon

“Never trust a mechanic who drives new cars. They’re either charging too much money for their work, or they can’t keep an old car running – maybe both.”

En toer i serien er en af de bøger jeg frygter mest, da jeg tit finder dem kedelige, så det var lidt med blandede følser, som jeg sad med da jeg gik i gang med bogen. Jeg kunne rigtig godt lide den første, så den her bog var en af de bøger, som jeg har gået og ventet på siden, Tellerup udgivelses datoen. Der er flere ting som jeg elsker ved bogen og gik utroligt hurtigt med at læse bogem, og inden jeg havde fået set mig om, var jeg færdig med den.

Den ene af de ting jeg godt kan lide ved bogen er, at man får ikke den ene information efter den anden, det kommer hen af vejen, og man behøver heller ikke så meget da man kender samfundet i forvejen. Nogle gange synes jeg at det er for meget, hvis man får det hele på en gang, hvis det ikke passer ind, så det er rigtig lækkert, at det er på den her måde.

Allerede fra den første bog var jeg helt vild med Mercy, og jeg synes bedre og bedre om hende! Selv om at hun virkelig gerne vil hjælpe, og flere gange sætter sit liv på spil, så følger man stadig hendes liv, hvor hun tænker på at hun skal passe sit arbejde osv. Nogle vil måske finde det kedeligt, men jeg synes at man lære person bedre at kende på den måde.

Jeg kan ret godt lide  Mercy – Adam – Samuel trekanten, som bliver mere og mere frembrusende. Man kan mærke kaminen er der, men virker ikke som om at det er ikke sådan noget med kærlighed ved første blik, og det virker bare på en eller anden måde mere  trovædrigt. Stefan høre vi også mere om i den her bog, og han er altså ved at hale ind på de to andre. Jeg kan godt forstå at hun svært ved at vælge, sådan som de er beskrevet.

Mercy #2 - Bundet af blod af Patricia Briggs ISBN 9788758812663Selv om jeg var ret vild med den første bogs forside, så er jeg altså mere til det her! Jeg elsker de brune farver de har givet det her, i stedet for det orange (underlige) farve som den anden bog har.

Motivet og detaljerne er jeg også mere til på den her bog. Forsiderne minder en del om hinanden, hvilket sikkert ser lækkert ud, hvis man har ved siden af hinanden. Jeg kan ikke lide de originale forsider, som de har valgt at give bøgerne, så jeg er glad for at Tellerup har valgt at lave dem om til de her forsider.

Jeg elsker Patricia Briggs som griber en med det samme. Jeg kan godt lide den her tørre humør som det har. På mange måder synes jeg at bogen minder mig om True Blood serien (faktisk er der op til flere steder, hvor den minder om serien), hvilket jeg personligt ikke har noget imod da, jeg elsker True Blood.  

Så vidt jeg kan læse på Goodreads, er der 7-8 bøger i alt. Jeg håber at de alle bliver udgivet til danmark for man har tit oplevet at danske forlag, når de første 3-4 stykker også lige pludselig stopper de med at oversætte, hvilket er rigtig træls. Den her serie er ved at blive en af mine ynglings serier, og jeg glæder mig til at den næste bog bliver oversat og udgivet. 

Mercy:
Månens kald

Moon Called Blood Bound Iron Kissed Bone Crossed Silver Borne River Marked Frost Burned

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Comments

  1. Svar

    Hehe sjovt, jeg kan næsten aldrig lide Tellerups forsider 😀 Synes de er så grimme 😛

    Ja det er første gang jeg flytter, har været lidt langsom 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *