Cirkusrevyen 2019

I sidste fredags var Vennepunktet og jeg inde en tur på Bakken. Vi glædet os enormt meget, for vi skulle spise en lækker 3 rettersmenu i matadorbyen på Postgaarden, og bagefter skulle vi ind og se Cirkusrevyen. Det bedste af det hele er at vi skulle ikke betale noget, for det da Hertzfonden har været så søde at sponseret oplevelsen til os.

Vi blev hentet af en mini bus og kørt direkte til Bakkens indgang, der fra gik vi hen til Postgaarden, som er en virkelig flot restaurant. Hertzfonden havde på forhånd bestilt deres 3 retters menu, som bestod af laksemousse til forret, hovedretten bestod af Rosastegt oksemørbrad med pastinak, spidskål og kalvesky og nye kartofler til hovedret, og til dessert fik vi rabarbertrifli med flødeskum. Det var virkelig lækkert, og det var en stor oplevelse at spise sådan et fint sted, hvor man blev tiltalt som frue, når tjenerne henvendt sig til en og rigtig fin stemning. Under manden kom der nogle personer ind fra Matador serien og gik rundt og hilste på folk, og det var en ret sjov oplevelse.

Da vi var færdig med at spise gik vi over til Cirkusrevyen, hvor vi fik grint en masse og nydt deres show. Det er anden gang jeg ser Cirkusrevyen og det er simpelhen sådan en dejlig stemning der inde. Vi blev hentet igen og kørt hjem til vores by, og det var så rart at vi bare kunne sige ind i en bus og at vi ikke skulle hjem med det offenlige. Det var en rigtig god aften, og vi alle sammen fra Vennepunktet nød den og var så tanknemmelige for oplevelsen.

Har i set Cirkusrevyen i år?


Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *