Cover release – De 7 Synder.

Lige siden de første pip kom fra Katja om at hendes drøm om at blive forfatter gik i opfyldelse, har jeg fulgt med hendes opdateringer om hendes bog. Jeg aldrig drømt om at blive forfatter, men jeg synes at det har været utroligt spændende at læse om Katjas forløb med bogen, samt hendes samarbejde med forlaget DreamLitt, der udgiver bogen. Hvis i vil selv vil læse det, kan i blandt andet gøre det på Katjas egen hjemmeside.

I dag er dagen hvor der cover release på De 7 Synder og i skal synes for det, så der for har jeg valgt at vise bogen frem på bloggen så i kan se den.

D7S-hel-cover-600x428 3d-covers-600x642

Hvad synes i om det? Personligt er jeg helt vild med det. Jeg elsker motivet der går igen på alle siderne, farverne og de små detaljer der er på bogen. Katja siger at måske vil dukke flere detaljer frem, når man har læst bogen og jeg glæder mig til at, hvad det er for nogle.

Hvis i endnu ikke har læst bagside teksten kan i læse den her

Før DE 7 SYNDER herskede syv guder over verden.
Før DE 7 SYNDER levede mennesker, elvere og dværge i harmoni.
Før DE 7 SYNDER var der intet mørke.

Så kom DE. Og ændrede alt.

Teenageren Kane opdager først, hvilke kræfter han bærer på, da han bliver suget ud af sin kedelige gymnasieverden og ind i et magisk univers, der er på randen af undergang. Med hjælp fra magikeren Aisha må han opfylde en ældgammel profeti, finde og besejre de syv synder og vælte mørkets konge af tronen. Men undervejs må Kane sande, at den største fjende ikke altid kommer udefra. Og er han villig til at ofre det eneste, der er mere værd end livet selv?

DE 7 SYNDER er en fantasyroman om kampen mellem det gode og det onde, om at finde sig selv og leve med sine valg. Også de svære af dem.

De De 7 Synder udkommer til efteråret og det skal da ikke være nogle hemmelighed at det er en af de kommende udgivelser, som jeg glæder mig aldermest. Så det er fedt, at vi snart kan begynde at tælle dage ned til udgivelsedatoen som er den 22. september.  Er bogen noget for jer og kunne i finde på at læse den?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Følg bloggen på: Bloglovin | Facebook | Twitter | Instagam | Goodreads

En tanke om “Cover release – De 7 Synder.

  1. Tusind tusind tak Marie, hvor er det bare et fint indlæg, Jeg er super glad for at du kan lide coveret, og håber at bogen vil leve op til alle forventningerne. 🙂 Og så er jeg spændt på at se om du opfanger detaljerne, når du har læst bogen. Jeg vil jo ikke røbe for meget på forhånd. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen