Dag 25: En ting du aldrig kommer til at gøre

Nu er aldrig et ret dumt ord. For det er lang tid, og det sætter også sine begrænsninger i livet. Hvis man gang på gang mener at man aldrig kommer til at gøre den og den ting. Dog er jeg ret sikker på at jeg ikke kommer til at gøre de her ting: 

   

  • Begå Mord: Jeg kunne slet ikke forstille mig at tag et andet menneskes liv. Bare tanken om det giver mig kvalme.  Jeg synes at det er vildt at der findens folk der nyder det
  • Nyde nattelivet: Jeg er en af de personer der ikke kan se det sjove i at bruge en hel aften, i det vilde natte liv. Som på et diskotek eller sådan noget. Blandt fulde og højråbene folk. Så kan jeg bedre lide at være der hjemme, med en folk veninder. Kan heller ikke forstå de folk, der synes at det er fedt, at fortælle den ene, historie efter den anden, om at de har været til udpumpning. 
  • Rygning: Der er sikkert nogle af jer der vil blive sure på mig. Men jeg synes at det er så klamt at ryge! Jeg kan slet ikke tag det. Og jeg forstå ikke at folk, gider at bruge penge på det.
  • Vinterbadning: Det er altså ikke lige min kop te. Jeg har aldrig prøvet det, og jeg kan ikke se det fede i det. Andre folk må hellere end gerne gøre det. Så længe jeg slipper for det.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Comments

  1. Svar

    Jeg gad virkelig godt vinterbade! Tror bare ikke jeg kan tage mig sammen… 😛

    Hehe ja det var lidt pudsigt 😛 Njarh, ikke super mange, men i forhold til størrelsen var der okay.. Der var en girafunge på bare 11 dage, nøj sådan en er alligevel stor :O Det blve jeg noget overrasket over.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *