Dag 26: Dit favoritprodukt lige nu

Man kan jo enlig vende og dreje det her indlæg på rigtig mange måder! Jeg kunne havde valgt et eller andet personligt som, min mobil, eller iPad. Men der kommer jo en dag, der hedder Den bedste ting du ejer. Så jeg synes mere at den høre til der. Hvis i spørg mig.

Når nogle siger produkt, så forbinder jeg det altid med et eller andet skønheds produkt. Det er faktisk først her på det seneste at jeg er gået op i det. Så jeg ved ikke så meget om de forskelige mærker vi har, ud over dem som man høre mest om. 

Billederne lånt fra Google.

Lige fortiden bruger jeg den her rigtig meget! En palette fra Gosh. Jeg bruger den hver gang, når jeg går med makeup. Først havde jeg kigget på nogle store nogle, hvor der er op til 150 farver på eBay. Men jeg synes at de var lidt overdrevet. Når det er første gang jeg skulle have en.

Så da jeg så den her i Matas, i december. Vidste jeg ar den var perfekt! Så der for var jeg rigtig glad, da jeg fik den i julegave af min søster. Jeg synes at farverne i den er rigtig gode. Da der er til lidt af hvert, af lyse og mørke farver. Og til den der vil have glimmer og til det mere naturlige look i hverdagen. Når man har den på, holder den i hele dagen, hvilket er rigtig fedt. Den er ikke så stor. Så man kan nemt have den med sig.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Comments

  1. Svar

    Ja, det var superlet, det gad bare ikke at gemme så jeg måtte starte forfra.
    Nej, den har jeg ikke læst endnu – men har modtaget den 😉

    Under en strålende sol er…rørende. Man skal være forberedt på, at blive halvt chokoret af virkeligheden.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *