Dag 27: En sang som beskriver hvordan du har det i dag.

Efter at jeg har haft nogle hårde dage, hvor der er sket en hel masse, med alle mulige folk. Positive ting, ikke negative ting. Så kan jeg godt mærke at mig energi er røget helt ned i bund. Måske skulle jeg havde valgt en mere stille sang, end den jeg har valgt. Men hvis jeg lytter til stille musik  er jeg ret sikker på at jeg bare vil falde i søvn. Der for har jeg valgt den her sang.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=klk8QPcfFYQ]

Enrique Iglesias – I Like How It Feels feat. Pitbull & The WAV.s

Det er efterhånden nogle månder siden at jeg hørte den første gang. Og jeg var solgt på stedet. Jeg elsker den! Når jeg høre den her sang, får jeg altid lyst til at hoppe rundt og danse, (også selv om at, jeg ikke kan danse) og det kan altid få mig i godt humør. Jeg kan enlig ikke huske, hvordan jeg opdaget den.

Høre den, hvis i ikke kender den, den er fantastik 🙂

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *