Dag 29: Dine smykker

I dag skal vi vise, vores smykker. Jeg ejer alt for mange, som jeg slet ikke bruger. Så der for har jeg bare valgt at tog nogle få af dem. De fleste af dem jeg har valgt har en hvis betydning. Mange af dem, har jeg først fået her på det seneste. Hvor de andre jeg ikke har valgt at vise frem. Er nogle som jeg har fået i løbet af min barndom.

Det første billede viser hele min smykke kasse. Jeg ved godt at jeg brude opbevare, mine smykker på en anden måde en den. Men det er først i mandags at jeg fik en løsning på det. Så Jeg skal have flyttet alle mine smykker over til min nye smykke hånd. De fleste af mine smykker har jeg enten fået i gave, eller af folk, når de har været på ferie.

På de næste billede, er de 3 halskæder der er nogle af dem der betyder mest for mig.

  • Den første er en marguerit halskæde, som er et avestykke fra familien. Jeg ved ikke om man kan få den i dag. Men jeg elsker den, også selv om den ikke er i sølv. Jeg kan kun lide sølv til mine smykker. 
  • Den med den store blå hjerte er en jeg fik af min mor og hendes kæreste, da de havde været i New York.  Jeg elsker de blå farver, og at den er så stor som den er. 
  • Den sidste, som måske er lidt svær at de. Er en halskæde, som jeg fik af min mor, papfar og lillesøster, da de kom hjem fra Australien. Det er en lille opal sten, og selv om jeg synes at den er rigtig fin. Går jeg ikke så meget med den, fordi jeg er bage for at tabe den. Jeg fik også et par øreringe, hvor en  tidligere veninde smed den ene væk. Så der for er jeg ekstra forsigtig med den.

På det sidste billede ser i alle mine ugle halskæder. De er kun den lille ugle, hvor der er et ur i, som jeg selv har købt. Alle de andre har jeg fået. De her ugler er nogle jeg er begyndt at bruge mere og mere i min hverdag. Hvor de 3 andre er mere til min fester osv. Jeg kan ikke få nok af ugle halskæder. Så hvis i ser nogle, må i endelig sige til.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *