Dagens opskrift #4 Stegt lever.

Efter at jeg er begyndt på grundforløbet til Mad til mennesker, kommer jeg til at lave en del mad i løbet af ugen. Jeg har tænkt mig at vise jer nogle af de ting vi laver samt ligge en opskrift til. Billederne som jeg har taget af maden, er mine egne billeder.

DO
I den her uge skal vi være i køkkenet alle dage på nær fredag. Temaet uge er tilberednings metoder.  Vi har faktisk lavet mad hele ugen, men jeg har ikke fået vist de andre opskrifter, fordi jeg har været så træt når jeg endelig er kommet hjem. 

I dag havde vi om stegemetoder, så vi skulle stege en sild, og noget stegt lever, som en enkel mands opgave. Første gang i hele ugen at vi selv skulle lave noget mad, så jeg var lidt spændt på, hvordan det vil gå. Men det gik godt, og jeg fik kun ros for begge mine ting. I får opskrifterne hver for sig.

13

Til 1 person. 
1 st lever
1 tomat
1 citron
1 rugbrød

+ persille. kabers.


fem

Lever steges på en varm pande i olie og krydders.

Tomat concasse

Persille kabers og revet citronskal hakkes fint og blandes med en tomat concasse . – hvis du ikke ved hvad tomat concasse er kan du læse, hvordan du gør her.

Det i punkt to marinernes og smages til.

Lever lunes og puttes på rugbrødet. din lille blandingen af  af persille, kabers, revet citronskal og tomat concassens anrettes oven på leveren, der serveres på en lun tallerken. 

Jeg har smagt stegt lever før, men det bliver aldrig noget som jeg kan lide. Jeg synes selv at den var blevet stegt for lidt, men min lære synes at den var perfekt. Den lille sammen blanding af persille, tomaten, osv vil også være lækker til en salat, men fx feta eller mozzarella. 

I må endelig spørge, hvis i har nogle spørgsmål.

3 tanker om “Dagens opskrift #4 Stegt lever.

  1. Jeg er imponeret – men stegt lever er også en af de meget få ting, jeg ikke spiser, så jeg bliver altid lidt fascineret, når jeg støder på folk, der godt kan lide det 🙂

    1. Tak 🙂 Men, jeg kan nu heller ikke lide det, men når vi får sådan en opskrift på skolen, så skal vi lave det fordi det er en del af undervisningen 🙁 Så vi skal også smage på det, for at vide om det smager godt eller ej.

      hehe også kan jeg godt lide at mit kød bliver perfekt, når det er første gang jeg laver det 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen