De fortabte sjæle af Trinity Faegen

Originaltitel: The Mephisto Covenant Forfatter: Trinity Faegen Serie: The Mephisto Covenant #1
Forlag
: Tellerup Sider: 479 Udgivet: 19-03-2013
 Indbinding: E-bog

Goodreads | Forfatter | Forlaget | Bogpriser | Amazon

“She wanted to tell him she’d never pick any of those other three billion guys, because he was all she wanted. He was her freak, and she’d love him forever.”

Den her bog er en hel ny serie som jeg aldrig har hørt om, hverken fra jer andre bog bloggere eller nogle andre der læser bøger. Jeg har heller ikke hørt om forfatteren, da den her bog er den første bog i hendes serie første serie. Så jeg må sige at jeg var ret spændt på at se, hvordan bogen vil være. Der gik dog ikke lang tid før at jeg blev skuffet, og jeg måtte opgive bogen før jeg var nået de 100 sider. 

Sasha og Jax er enlig nogle okay personer. Der er sikkert nogle der vil kunne lide dem mere end jeg gør. Jeg synes at de er sat sammen på en sjov måde, både med deres personlighed, og med de ting som de gør i bogen. Der var op til flere gange, hvor jeg tænkte, okay hvad sker der lige her. Bogens hndling bliver skiftet fortalt mellem de to personer, hvilket jeg enlig godt kan lide, men jeg synes ikke at man kommer ind under huden på dem.

Jeg er lidt i tvivl om bogen bliver fortalt med Alvidende fortæller eller om det er med 3.personsfortæller, men det er også lige meget for det virker ikke for mig. Jeg er til Jeg-fortæller, da jeg synes at man får meget mere at vide om den person som vi har med at gøre.

De fortabte sjæleForsiden er nok det eneste som jeg finder positivt ved den her bog. Jeg synes at forsiden er helt fantastisk og magisk med de farver og motiv som de har givet den. Jeg kan godt lide at man ikke kan se ansigtet,  for det giver en mulighed for selv at forme det som man vil. Den her bog er et bevis på, at man ikke altid skal gå efter en forside.

På det originale er det er det meget mørk, så man kan næsten ikke se hende, og det er ret ærligt. Der for synes jeg også at det er fedt at Tellerup har beholdt det, men gjort det lysere, så man berede kan se pigen, baggrunden og de smukke detaljer der i billedet. 

Jeg kan bedre lide den danske forside end den originale, så jeg finder mærkeligt med de mørke farver som det har. Jeg håber at de to næste forsider, kommer til at passe med den første, så de passer sammen, ligesom de originale.  

Trinity Faegen sprog er klart henvent til de unge læsere. Det passer sikkert fint for dem, men jeg kunne ikke tage det seriøst. Det var med til at jeg måtte opgive bogen. Jeg har set at hun har skrevet en toer i serien, men om Tellerup også oversætter den, det må i spørge dem om. Jeg kommer ikke til at læse den, og der skal meget til, hvis jeg skal læse noget andet med Trinity. 

Mørkets oprør:

The Mephisto Covenant: The ... The Mephisto Kiss

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *