Den dejlige juletid af Johanna Basford

Anmeldt for Politikens Forlag

Er du stresset her i julen og trænger du til noget afslapning? Så vil jeg varmt anbefale Den dejlige juletid af Johanna Basford. Her på det seneste år er der kommet rigtig mange malebøger for voksende, og Johnannas malebøger er blevet ret populær i blandt dem. Politikens Forlag har udgivet op til flere af hendes bøger blandet andet Den fortryllede skov, Den hemmelige have, Det forsvundne Ocean og Den magiske jungle. Jeg helt vild med  hendes fine og kreative tegninger i bøgerne, så da jeg så at hun havde lavet en med julemotiver var jeg ikke i tvivl om at jeg måtte have den hjem til samlingen.

Hvis man ikke allerede er i julestemning er det svært ikke at blive det, når man sidder og kigger på smukke sider for at vælge en man vil farvelægge. Der kommer det ene detaljeret motiv efter det andet og da jeg sad og fik malebogen, havde jeg helt lyst til at gå i gang med det samme. Som noget nyt (i forhold til Den hemmelig have og Det forsvundne Ocean) så er der en fin into i starten af bogen med tips du kan gøre brug af inden du går i gang, og på de sidste sider er der et par blanke sider, som du kan bruge til test sider, så du sikker på at du har valgt den rigtige farver til dine motiver og det er utrolig fedt. Hvis du vil dele dine stemnings billeder af kreativitet  kan du bruge hashtaget #densødejuletid og #johannaschristmas på de sociale medier. I hele julen skal jeg være sammen med familien og jeg skal helt sikkert have malebogen og malegrej med med mig, så jeg kan sidde og slappe af med den i familiens selskab.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Følg bloggen på: Bloglovin | Facebook | Twitter | Instagam | Goodreads

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *