Den forkerte giraf af Maise Njor


Anmeldes til bøge1r[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=x_j-sbqGbAA&w=340&h=220]

Forlaget, ForfatterenGoodreadsBogpriser,

Forlaget skriver”Åh gud, man er jo totalskadet efter sådan en god gammeldags omgang dumpning. Hvis man var en Toyota Corolla, ville man ikke købe sig selv. Men buler kan jo rettes ud, der kan komme hækspoilere på, og subwoofer og plysterninger i forruden (…) Man kan godt rette sig selv ud, man kan godt iføre sig nye udstødningsrør og give den gas, kan man ikke?”

Efter en skilsmisse og en række år som alene-mor har Maise Njor mødt Manden … men tør hun tage ham?

Hvordan tør man tro på kærligheden igen, når man har mistet den før, og det gjorde så ondt? Hvornår ved man, at den er der? Hvad kommer efter kernefamilien? Kan man være bekendt at vise sin halvgamle krop til en ny? Og hvis man ikke giver efter for kærligheden – ender man så som sin undulat, der stille og roligt skifter køn, uden at nogen opdager det?

Dette er bare nogle af de spørgsmål, Maise Njor stiller sig selv, mens hun venter på toget i Indien – og ham, det hele handler om, ligger ved siden af og sover.

Min mening:
Jeg synes at bogen lød ret interessant. Og jeg kunne fik et godt indtryk af den ud fra den video, (som jeg har øverest i indlægget) som var med i mailen. Og hun skriver om kærlighed og tab af den, og det her med om man diskutere med sig selv om man tør at give kærligheden en chance til, hvis man finder den igen. Jeg synes at det er nogle ret gode emmer og vi har vel alle sammen prøvet det, om det så er på den ene eller den anden måde.

Alt i alt synes jeg at det var en fin bog. Jeg synes at hun kom med nogle sjove bemærkninger, og hun kommer med nogle ting, som man kan sidde og tænke over. som man måske ikke lige havde overvejet. Bogen kunne godt gå hen og havet virket tør. Men Maise har givet bogen let og  humoristisk sprog. Der hvor det går glat er at bogen ikke fanger mig, og jeg havde svært ved at læse den  og jeg tror at man skal have oplevet det hun skriver om, hvis man skal forstå det hun skriver om. Dog er jeg stadig glad for at jeg fik læst den, og jeg vil holde øje med Maise Njor, som forfatter for hun skriver ret godt og om nogle gode ting. 

stjerner

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *