Det ender med os af Colleen Hoover

Bogen er et anmeldereksemplar fra Lindhardt og Ringhof. De følgen holdninger og tanker om bogen er mine egne.

Forfatter: Colleen Hoover  Forlag: Lovebooks Udgivet: 30-05-2017  Bog: Paperback. 409 sider

Når den, der elsker dig højest, også er den, der gør dig allermest ondt.

Da Lily falder for den flotte neurokirurg Ryle, er det næsten for godt til at være sandt. Hun har ikke altid haft det let, men nu ser alting lyst ud. Selvom Ryle er imod faste forhold, giver han snart efter for sine principper, og Lily er lykkelig. Men der er alligevel noget ved Ryle, der giver skår i glæden – og da Lilys ungdomskæreste Atlas en dag dukker op, trues alt, hvad Lily og Ryle har opbygget sammen.

Det ender med os er en uforglemmelig fortælling om kærlighedens ultimative pris af forfatteren til Forbandede kærlighed og Måske en dag.

_________________________

Sidste år læste jeg Måske en dag og Forbandede Kærlighed de blev hurtig til nogle af mine favorit bøger, så jeg vil gerne læse endnu flere bøger med Colleen. Så da Lovebooks løftede sløret for at de vil udgive 2 af bøger i løbet af 2017, var jeg virkelig spændt på hvordan de vil være. Da jeg skulle til at læse Det ender med os havde jeg ikke hørt så meget om selv handlingen og temaet i bogen, så jeg troede at det vil være en sukkersød kærligheds roman om to fyre der slås om en pige. Men da jeg kom ind i bogen kunne jeg godt se at Colleen, havde givet bogen en historien med nogle dybe og tabubelagt emner, og det gjorde bogen til en af de mest overvældende bøger, som jeg har læst i meget lang tid.

Lily er vokset op med et turbulent barndom liv og et svært forhold til sin far. Det har gjort til en stærk og modig ung kvinde, der tør at satse på et liv med sine dømme. Så da der bliver åbent en mulighed for at hendes drøm bliver realistiske og hun møder den flotte Ryle kan Lily ikke lade være at svæve på den lyserøde sky. Jeg kom hurtigt til at holde af Lily, og man bliver lykkelig på hendes vegne. Så da Ryle begynder at vise en mørk og voldsom side af sig selv, blev jeg trist på Lily vegne, og det gjorde ondt at se, hvor hårdt hun havde det. Og så er der Atlas. Atlas der selv har haft en hård barndom, men som har en strygende karriere. Han kan se at der er noget galt, og han vil gøre alt for at hjælpe Lily, for han har ikke glemt det hun gjorde for ham og det de havde sammen. Men kan Lily give slip på Ryle?

Colleen har endnu engang formået at skrive en medrivende historie, og som om det ikke er nok så bliver det endnu mere rørende, da man læste hendes efterord til romanen for der finder man ud af, hvor personlig bogen er i forhold til hendes eget liv. Hvis du var til Måske en dag og Forbandede Kærlighed, synes jeg at du skal læse bogen, men pas på at læse den i offentligheden, for Colleen kan det med ord og hun får dig både får dig til at grine og græde, imens du læser historien om Lily.

Star free iconStar free iconStar free iconStar free iconStar free icon

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *