Det tabte Paradis af Cynthia Hand

Anmeldes til bøger

Læs også: Unearthly #1

Forlaget skriver: Clara er den lykkeligste pige i verden, for det lader til at hun kan beholde Tucker, selvom hun fejlede sin mission.

Dog dukker ordene vi hører sammen igen og igen op i hendes visioner. Men hun har ikke lyst til at høre sammen med Christian. 

Clara føler mere og mere sorg. Hun ved det betyder at én hun elsker, skal dø. Men hvem?

Goodreads | Forfatter Forlaget | Bogpriser | Amazon

“This is the part where I kiss you.”

Selv om at det er noget tid, siden at jeg læste den første bog, så har jeg længe set frem til at få fat i den her bog, for jeg kunne rigtig godt lide den første bog, med den verden og de personer der var med i den. Jeg fik læst den første bog tilbage i september sidste år, så jeg skulle lige huske tilbage til, hvad der var sket, men efter det gik det også rimlig stærkt med at læse bogen. Der er ikke noget kort opsummering, af den første bog, men vi får lidt infomation i starten af bogen, hvilket også kan være en fin måde at gøre det på. 

I den første bog, kunne jeg ret godt lide de personer der er i bogen. Clara er ikke sådan en man tænker wow over, men jeg kan godt lide den personlighed hun har fået, og i det fleste tilfælde i bogen, kan jeg godt forstå at hun handler på den måde, som hun gør, på det punkt er hun ret menneskelig.

Trekanten forsætter i den her bog, og det er ret sjovt, for på et tidpunkt beskriver Clara selv, hvad hun synes om dem, før hun selv endte et, og, det fik mig til at grine, fordi det ikke kan være mere sandt, sådan som hun beskriver det. I den første bog kunne jeg vildt godt lide Tucker, men han er stor set ikke med i den her bog, hvilket jeg synes er træls. Dog kan jeg godt forstå at Clara bliver mere og mere tiltrykket at Christian, for han forstår hende, og han er der for hende, når hun har brug for det.

Cynthia Hand gør det utroligt nemt at elske hendes bøger. Hendes univers er skruet godt sammen og sproget er let at læse. Engle har ikke altid været min stærke side, men jeg begynder at kunne, se det spændende i at læse om dem. Så jeg vil prøve at finde nogle flere bøger, hvor det er med engle. Jeg skal klart læse den sidste bog, så jeg håber ikke at der kommer til at gå flere måneder før den kommer.

Unearthly #2 - Det tabte paradis - af Cynthia HandUnearthly serien:

 • Kald mig Engel
 • Det tabte Paradis
 • Jeg ved ikke, hvornår den sidste bog vil udkomme på dansk.

Unearthly (Unearthly, #1) Hallowed (Unearthly, #2) Boundless (Unearthly, #3)

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

3 tanker om “Det tabte Paradis af Cynthia Hand

 1. Tarekandten? Jeg gætter på “trekanten” – Og jeg er helt enig med dig, det bed jeg også mærke i og syntes var lidt pudsigt, at Clara netop selv nævner. Og også lidt af en stikpille at komme med til mange andre bøger i genren. Haha. 😀 Utroligt at man kan more sig over så lidt. Har vi dårlig humor? 😛

  Jeg fik selv læst bogen også, her i maj måned og er rimelig enig med dig. Den er sådan helt middel. Ganske fin, hurtigt læst, og let sprog. Men den har ikke blæst mig bagover endnu, som fx Vampyrkongen gjorde det i sin tid. 🙂

 2. Jeg ved ikke hvornår den sidste bog kommer til DK, nej. Men kunne da forestille mig i løbet af efteråret, allersenest til næste år. Jeg ved faktisk ikke engang om den er skrevet på engelsk? Hvis den er det, så er mit bud til efteråret. Hvis ikke, så når den kommer på engelsk + lidt ekstra tid. 🙂

  Og til Gilleleje, så jo; jeg tager kameraet med og håber at kunne få taget en masse fine billeder. Også til minde for min mormor. 🙂

 3. Ah okay. Jeg må indrømme at jeg slet ikke har undersøgt noget om serien, inden jeg startede. Det var én af de få bøger det er lykkedes mig slet ikke at høre noget om inden jeg læste den, så det nød jeg til fulde. Det sker så sjældent. 😛

  Men når den er udkommet, så er jeg sikker på at det bliver efteråret. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen