Dewey’s Readathon April ‘ 18 : Mit læsedøgn – Opdateres løbende

Så blev det endeligt lørdag og dagen med Dewey’s Readathon. Jeg har glædet mig så meget til i dag og det bliver så hyggeligt at læse sammen med alle jer andre. Jeg vågnede kl ved 8 tiden og jeg vil have ønsket at jeg kunne sove længere, men jeg har morgensolen på min side og den var allerede ved at strømme ind og gav en masse lys, så jeg kunne ikke sove mere, så i stedet stod jeg op og ordnet de sidste ting, som at handle, skifte sengetøj, osv, så alt er klar når det begynder.

I år har jeg valgt at holde jer opdateret med mit læsedøgn. Jeg vil ikke opdatere det med time for time, men det bliver mere når jeg har lyst til en lille pause fra læsningen. Jeg læser her hjemme og det er jeg rigtig glad for. Jeg har haft store overvejelser med hvad jeg skulle gøre med min aftensmad, men jeg vil gerne slappe af så meget som muligt, så der for har jeg valgt at jeg bestille ude fra. Det bliver så lækkert 😀 I hele ugen har det været gråt og kedeligt, så jeg havde enligt regnet med at jeg bare skulle læse inde i mit lille værelse, men i dag er der en blå himmel, så jeg kunne godt finde på at tage et tæppe og rykke mig uden for, men nu må vi se, jeg håber at i alle får en skøn weekend og læsedøgn.

I kan følge mit læsedøgn her på bloggen og på:
Instagram: @laesehestens
Snapchat: mabrsa

Lørdag

Kl. 07:52. Jeg havde håbet at jeg kunne sove længere, og havde også sat en alarm til kl 09. Men jeg frisk så jeg opgiver at sove videre, og i stedet gør jeg de sidste ting klat som at gå over og handle, skifte sengetøj, ligge drikkevarerne på køl, bruger lidt tid på youtube og Netflex osv.

kl: 12: 25. Jeg har ordnet alt det jeg skulle ordne og det er helt rart at vare klar i så god tid. For at slå tiden ihjel, skriver jeg på det her indlæg og læse de andres blogs indlæg om Readathon. Fordi det er så godt vejr, er der en masse musik rundt omkring på kollegiet, og jeg håber at jeg kan koncentrere mig om at læse, når det begynder.

Kl. 14:00.- 16:30. Så er vi i gang og hvor er det fedt! 😀 Jeg kiggede på min bogstak  og valgte at starte med Fordelen ved hemmelige forelskelser af Becky Albertalli. Det var et godt valg, for bogen er virkelig god og den fangede mig med det samme, så nu er jeg næsten halvvejs i den. Ved 15 tiden kan jeg godt mærke at jeg ikke rigtig har fået noget at spise i løbet af dagen og beslutter mig for at jeg vil læse til klokken 16:30 og holde en lille pause imens jeg venter på maden. Jeg er bare så opslugt af bogen, så jeg forsætter bare, og holder en pause når manden kommer. Hvilken bog startet i med?

Kl. 17:15. Jeg fik bestilt min mad og valgte som sagt at læse videre imens jeg ventede på maden, så jeg fik et helt chok, da pizzamanden kom, fordi jeg var så opslugt af bogen 😛 Jeg fik spist noget mad og set noget tv, og det var rart at få en lille pause.

Kl. 28:25. Blev jeg færdig med Fordelen ved hemmelige forelskelser af Becky Albertalli. Det var en super rørende bog og jeg er så glad for at jeg startet med den. Det er den første jeg læser med Becky Albertalli, men jeg vil gerne læse nogle af hendes andre bøger. Når jeg er færdig med at skrive på min opdatering, vil jeg sidde lidt på Instagram også vil jeg begynde på Stille! – Forbudt kærlighed af Amanda Maxlyn.

KL. 23:49. Trætheden er ved at snige sig ind på mig og jeg synes jeg tager mig selv i at læse de samme ord igen og igen. For at kunnekoncentrere mig har jeg sat en app på der spiller lyden af regn og det hjælper. Der har heldigvis været stille på kollegiet i aften og det har været rart! 😀 Ca 23:30 blev jeg færdig med bogen og Stille! – Forbudt kærlighed var perfekt at læse ude på nattetimerne, for det første er det en kort bog på 170 sider og man springer direkte ind i hovedpersonens liv, uden vi behøver alle mulige detaljer om hende og hendes fortide. Bogen var lige til  og jeg var ret underholdt af Emma og Trey. Da jeg havde læst den færdig besluttede jeg mig for at gå i seng, jeg er ret godt tilfreds med min læsestatus, og hvis jeg går i seng nu kan det være at jeg vågner tidligt, men nu må vi se hvad der sker.

Søndag

#goodmorning are you still up and reading? I have updated the blog and now I will start my third book ?? ( #book #story #instaread #reading #instabook #photooftheday #booknerd #bookstagram #instagood #books #read #bookaholic #readinginbed #readingtime #booknow #literature #paper #instagram #reader #readathon #deweysreadathon #readathondk #weekend #hygge #lovebooksdk )

Kl: 05:55. Godmorgen. Som i kan se på tiden så vågende jeg tidligt. Er i stadig vågne og hvordan går det med jeres læsning? . Jeg kunne enlig godt sove mere, hvis jeg havde vendt mig om på den anden side, men jeg vælger at stå op og finde den næste bog fra min bog stak. Inden jeg begynder at læse sad jeg opdateret det her indlæg og slappede lidt af med blandet Instagram. Jeg vil læse Vejen til dit hjerte af J.P. Monninger. Den lyder super sød og jeg elsker Lovebooks bøger, og til de sidste 2-3 Readathon har jeg læst en Lovebooks bog, så det vil jeg også gøre den her gang. Bogen er på 415 sider, så det bliver sikkert nok den sidste bog jeg kommer til at læse i dag. Men nu må vi se.

Kl: 08:30 – 09:43. Jeg holdt en times pause for at lave morgenmad da jeg kunne mærke at jeg var ved at blive sulten. Pausen blev lidt længere end jeg havde planlagt, men det tog også lidt tid at at lave morgenmaden. Jeg er glad for at jeg gemte Vejen til dit hjerte af J.P. Monninger til i dag. Det er ikke fordi den ikke er sød, men den fanger mig bare ikke på samme måde som de to andre bøger, og der hele tiden en masse steder og detaljer som man skal have styr på.

Ved 11 tiden. Ved 11 tiden blev jeg så træt at jeg måtte tage en lille lur. Det var ikke planlagt, og det var  ikke planlagt at den lille lur skulle vare helt til 14:28, men det gjorde den, og der for kom jeg ikke til at læse mere til det her Readathon. Det ærger mig lidt, men jeg har nok haft behov for det. Jeg kom halvvejs igennem Vejen til dit hjerte af J.P. Monninger og jeg der er så mange detaljer, og steder i bogen at jeg er glad for at jeg kan gøre den færdig i løbet af ugen og den ikke bliver læst på få timer. På bagsiden skriver de at Jack som Heather møder på sin Europa tur (det er forresten sjovt at læse om europæiske steder som man har været) gemmer på en hemmelighed og jeg har endnu ikke gættet på hvad det er, så jeg er ret spændt på, hvad det kan være. Som i kan se på det første billede, så fik jeg købt en masse snacks og jeg fik ikke en gang spist halvdelen af det, og lige nu synes jeg at det er fjollet at man køber så meget 😛 Oprindeligt havde jeg planlagt at jeg vil havde taget en lille lur, når Readathon var færdig, men det behøver jeg så ikke nu. I stedet vil jeg læse om jeres læsedøgn og slappe af med Netflix. 


Jeg håber at har nydt jeres læsedøgn og at i har fået læst en masse bøger

Læsestatus:
Bøger: 2. Og ca halvvejs i den 3 bog.
Antal sider:723

 

 

Comments

 1. Svar

  Spændende stak 🙂 Jeg er startet med Dublin som skal færdiglæses, mangler 70 sider lige nu, men blev lige træt så tænkte det var pausetid 😉

 2. Svar

  Vågnede du af dig selv klokken 6? De der talenter med at vågne tidligt misunder jeg folk. Jeg måtte sætte vækkeuret med to alarmer for ikke bare at ignorerer det, men nu er jeg oppe og i gang 😀 Skal i gang med min tredje bog, og håber også lige at nå en grafic novel inden det hele slutter 🙂

 3. Svar

  Sikke hyggeligt hos dig! Håber at øjenene stadig er friske 🙂 Mine er ved, at være noget trætte. God slut spurgt 🙂

 4. Svar

  Sikke et hyggeligt Readathon du har haft..
  Sorry at jeg ikke fik snappet så meget, jeg har bare været helt i zombie tilstand..

  Knus <3

 5. Svar

  Jeg håber, at du havde et skønt læsedøgn! 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *