Dewey’s Readathon: Følg mit læsedøgn – April ‘ 17

Nu er der under en time til at Readathon starter. Har i fundet bøgerne og snacks frem? Da jeg stod op i morgen fik jeg slappet lidt af, og ellers har jeg fået vasket tøj, handlet ind og fået de sidste ting på plads, så jeg ikke skal tænke på det når jeg læser. Jeg ville havde gjordt det i går aftes, men der kom andre planer i vejen, så jeg er glad for at Readathon først starter kl 14, så jeg ikke skulle stresse over det. Lige nu har eg fået styr på alting, så nu sidder jeg og spiser frokost og tjekker andres blogs. Det her bliver mit Readathon indlæg, hvor jeg løbende gennem de næste 24 timer opdatere, mine læse timer. Det bliver ikke et time for time indlæg, et hvor jeg opdatere alt efter når jeg holder pause fra bøgerne. Jeg har glædet mig som et lille barn til den her dag, og jeg håber at i alle sammen får et hyggeligt læsedøgn med nogle fantastiske læseoplevelser <3

Du kan også følge mit læsedøgn på: Instagram, Twitter , Goodreads, og snapchat (mabrsa). Der udover kan du læse hvilken bøger jeg vil læse her og min svar på spørgsmål Jeanettes Readathon tag her.  

Kl 14:00: Mine bøger, snacks skål, og drikkelse er kommet frem. Jeg er klar kl 14 og efter lidt hurtigt overvejelse over, hvilken bog jeg skal starte med, går jeg i gang med Skrøbelige skønhed af Amy Harmon. Amy skriver fantastisk og jeg bliver hurtigt fanget af historien om Fern og Ambrose, så får hurtigt læst den ene side efter den anden. 

kl 17:00: Jeg begynder at blive lidt træt, og tager mig en lille lur på 30 min. Efter min lur får jeg bestilt noget aftensmad. Imens jeg venter på min pizza, læser jeg blogs og videre på Skrøbelig skønhed. Da maden kommer nyder jeg den til lidt tv. Da jeg er færdig med at spise forsætter jeg med at læse.

Kl 21:30: Jeg blev færdig med Skrøbelige skønhed. Hold nu op en fantastik bog! I Den sidste del af bogen lavede jeg ikke andet end at tude, så jeg måtte finde kleenexene frem. Godt jeg læser alene 😛 Jeg håber at der kommer flere oversættelser med Amy Harmon, for hun skriver fantastisk, og i burde læse den, hvis i endnu ikke har læst den. Da jeg var færdig med bogen, holdt jeg en lille pause med lidt blog opdatering og en kop te. Efter det finder jeg Sværd af glas Af Victoria Aveyard og starter på den.

Kl 23:30 Stopper jeg med at læse og går i seng. Normtalt er jeg et A menneske med stort A og kan sjældent holde mig vågen ud til natte timerne. Dog jeg havde håbet at jeg kunne holde mig vågen i lidt flere timer, så jeg fik læst lidt mere inden jeg gik seng. Men mit øje har været genert af et Bygkorn, siden torsdag, og det kan jeg godt mærke på læsetempoet og humøret, og ikke mindst mit øje, så jeg væger at gå i seng, i håb om at jeg vågner tidligt og kan læse videre om morgen. 

kl 05:20: God morgen. Er i stadig vågne? Jeg er vågen og frisk. Men mit øje driller stadig, dog skal det ikke forhinder mig i at læse. Så jeg står op og bruger lidt tid på de sociale medier og folks blog, inden jeg begynder at læse igen. 

kl 10:15 Stoppede jeg med at læse for pause, så jeg kunne få noget morgenmad. Efter morgenmaden læser jeg stadig, men det går pga mit øje, så jeg tager det med ro.

Kl 14:00 Tak for den her om gang. Det har været så hyggeligt! Jeg virkelig nydt at følge jeres læse døgn og hold nu op hvor har i fået læst meget!  Det er så skønt at være på sociale medier og ikke mindst på Snapchat, hvor Jeanette og jeg har været Readathon Snap Buddy 😛 Jeg fik slet ikke spist alt mit snacks eller læst så meget som jeg havde regnet med at jeg ville. Men når ens øje driller og man ikke kan læse så meget af gangen på grund af det, så må det være sådan. Det vigtigste for mig er også bare at man nyder det, og at man gør det man har lyst til. Det skal ikke gå hen og blive en sur pligt for en, hvor det ender med at man følger at man har prøvet at holde sig vågen eller, at man ikke følger at man ikke får læst nok, så jeg nyder de timer jeg fik, mine læseoplevser og ikke mindst dele det med jer andre.

Jeg fik færdiglæst Skrøbelige skønhed af Amy Harmon og nået ca halvvejs i Sværd af glas Af Victoria Aveyard så det blev til 549 sider. Jeg håber at i alle sammen har haft et fantastik læsedøgn med nogle skønne læseoplevelser! Har i sat kryds i kalenderen den 21 oktober 2017? For kommer det efterårets Readathon 😀 

Comments

 1. Svar

  Skøn stak du har udvalgt dig! Jeg glæder mig til at følge med i din læsning 🙂

  1. Svar

   Mange tak og i lige måde! Håber at du havde et godt læse døgn 🙂

 2. Svar

  God læselyst 🙂

  1. Svar

   Mange tak 🙂

 3. Svar

  Så er vi godt i gang! God læselyst 😀

  1. Svar

   Jeg håber, din læsning går godt? 🙂

   1. Svar

    Åh, hvor træls med bygkorn! Så er det jo virkelig bare flot, at du overhovedet får læst noget. Det ville jeg i hvert fald ikke selv være i stand til.

    1. Svar

     Mange tak Simone 🙂 Jeg kæmpede også en del med det. Så måtte læse det jeg kunne med det. Det er heldigvis næsten væk nu. Det ser ud til at du havde en dejlig læsedøgn 🙂

 4. Svar

  Rigtig god fornøjelse med læsningen! 🙂 Du har nogle gode bøger i vente!

  1. Svar

   Åh, dejligt at du nød ‘Skrøbelige skønhed’ – den er noget særligt!
   God fornøjelse med læsningen i dag 🙂

   1. Svar

    Den var så god! Jeg er glad for at jeg startede med den 🙂 Kan også se at du havde nogle gode læse oplevelser.

 5. Svar

  Halløj min aller bedste readathon snap buddy..

  Håber du er kommet godt igang, har fået læst nogle dejlige sider og nyder din lur..

  Krammer <3

  1. Svar

   Hejsa <3 Det var så hyggeligt at snappe med dig i de timer vi ikke sov i 😉

   Jeg nød det utroligt meget, også selv om jeg ikke fik læst alt det jeg havde håbet på. Men det går, så længe man hygger sig 😀

 6. Svar

  Sejt, du kom så tidligt op! Jeg er først kommet op nu, haha. Men NU er jeg også klar til at læse igen 🙂

  1. Svar

   Tak 😀 Jeg følger at jeg er det eneste menneske på kollegiet der var oppe på det tidspunkt 😛 Kan også læse mig frem til at du selv rimlig tidligt oppe 😛

 7. Svar

  Wauw, kl.5.20 er godt nok tidligt – god bedring med øjet 🙂

  1. Svar

   Tak 🙂 Jeg følger at jeg er det eneste menneske på kollegiet der var oppe på det tidspunkt 😛 Mit øje er heldigvis ved at være normalt igen

 8. Svar

  Irriterende at dit øje drillede lidt.
  Håber du har nydt de 24 timer 😀

  1. Svar

   Ja det var så træls, også lige i den weekend. Det er heldigvis ved at være væk igen 😀
   Det var nogle dejlig timer, håber også at du nød dem 🙂

   1. Svar

    Godt at det er ved at være væk igen 😀
    Jeg nød dem bestemt. Så meget at jeg allerede har markeret datoen for næste readathon 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *