Dewey’s Readathon: Mit læsedøgn – Oktober ‘ 17

Jeg må anderkende at 2017 ikke var mit år, når det kommer til Readathon, i April var mit øje har været genert af et Bygkorn, og i år var jeg klar med snacks, bøger, dyne osv men læselysten var der ikke, og der var meget larm på kollegiet, så jeg kunne ikke koncentere mig om at læse. Jeg fik dog læst Alias Alex af Jenn Bennett, der var perfekt til at læse til Readathon.

    

Da kl var 13:30 sad jeg klar med bøger og lidt af mine snacks (jeg fik forresten stort set ikke spist noget af det jeg fik købt), fra kl 14 til 17 læste en del sider af Alias Alex. Lidt i 5 holdt jeg en pause med bogen, for at lave aftensmad, da jeg var færdig med den, begyndte jeg at læse igen. Jeg læste til omkring 21 tiden, hvor jeg blev færdig med bogen. Ude på gangen var der en der holdt fødselsdag, og der var godt gang i festen. Jeg besluttede mig at holde en pause, med at læse. men jeg fik ikke læst mere den aften. Mine planer var at jeg vil så tidligt op og læse om morgen, men jeg vågende først ved 12 tiden, og havde ikke lyst til læse, så i stedet for sad jeg og læste om andre folks læsedøgn. Selv om jeg slet ikke fik læst, så meget som jeg havde regnet med, så synes jeg stadig at det var hyggeligt at være med til det, og det har været super hyggeligt at følge jer andres læsedøgn. Nu glæder jeg mig bare til Readathon til April, også håber jeg at det bliver lidt bedre for mit vedkommende end de har været i år.

Comments

 1. Svar

  Nogen gange skal man bare huske at skrue forventningerne lidt ned og så bare være med, det man kan.
  Man skal finde sin egen måde at deltage på.. Håber dog du har haft en dejlige weekend alligevel..

  Jeg gad godt læse den der Alias Alex… 😛

  Knus <3

  1. Svar

   Det var ikke fordi jeg havde store forventninger, for jeg var helt rolig omkring det, men læselysten var der bare ikke, og jeg tror at det var det var fordi der var så meget larm på kollegiet.

   Hvis du kan lide Lovebooks bøger så skal du helt sikkert læse den

   knus <3

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *