Dewey’s Readathon tag – Okt ’18

Det er ved at være noget tid siden at jeg har lavet et Readathon tag, og jeg tænkte at det kunne være hyggeligt at gøre det igen. Både Jeanette og Anne-Marie har lavet nogle fine Readathon tag, og da jeg har svaret på Jeanettes tag (som i kan læse her), men aldrig Anne-Mettes, blev det dem, som jeg svare på i den her omgang.

Hvilke bøger har du lagt frem i din TBR-bunke?
Jeg har lagt de her 3 bøger frem. Jeg plejer at have en meget støre TBR-bunke, men i har jeg valgt at have en lille, da jeg alligevel aldrig plejer at få læst alle de bøger jeg finder frem. Så i år har jeg valgt at have en lille, men en god bunke,  og hvis jeg har lyst til at læse noget andet eller får læst de tre bøger jeg har taget frem, så jeg har altid flere bøger på min reol, eller på Bookmate appen, så jeg tænker at det nok skal gå.

Har du andre planer udover at læse?
Nej det har jeg ikke. Jeg har en gang prøvet, hvor jeg havde planer om lørdagen, og hvor jeg tog hjem og læste da det var slut, og selv om jeg var glad for at jeg kunne nå at være med i et par timer, så er det slet ikke, det samme som, når man er med fra start til slut. Så der for sørge jeg altid at skrive datoen i kalenderne, lige så snart de offentliggøre den, så der ikke kom andre aftaler, når der er Readathon.

Hvornår begyndte du forberedelserne og planlægningen?
Det gør jeg enligt allerede den dag de offentliggøre datoerne, for der skriver jeg datoen i kalenderen, så jeg kan se frem til det. Når vi nærmer os (ca en uge, før det går i gang) begynder jeg at tænke over, hvad jeg vil læse. Når vi næsten er nået lørdagen begynder jeg at tænk over aftensmaden og hvilken snacks jeg vil købe. Ofte handler jeg ind om fredagen, så jeg ikke skal tænke på det om fredagen,

● Bliver du ved i alle 24 timer eller skal der soves lidt?
Jeg er en af dem der har brug for min søvn, og lige meget hvor meget jeg prøver, så kan jeg ikke være vågen i alle 24 timer. Det længste jeg har været vågen til, var omkring 5 tiden, men så måtte jeg også opgive, og sov næsten hele formiddagen. Typisk plejer jeg at gøre det at jeg er op til, jeg ikke kan læse mere, sover et par timer, og så står jeg ofte ultra tidligt op, så jeg stadig kan nå at få læst i nogle af timerne om søndagen Den måde fungere ret godt for mig, for så kan jeg være med, uden at jeg behøver at vende om på min døgnrytme.

Hvor har du planer om at sidde/ligge og læse?
Jeg skal selvfølglige sidde i mit nye lænestol! Det er så lækkert at jeg endelig har fået den, og mit lille læsehjørne. Det er så rart at jeg endelig har fået et ordentligt læse sted, og jeg glæder mig til at sidde og læse i den i weekenden. Jeg har dog også min seng, som jeg regner med, at jeg på et eller andet tidspunkt rykker over til i løbet af natten, og selv om det er rart at jeg også har sengen, så kommer jeg helt sikkert til at bruge min lænestol mest.

● Hvilke snacks har du valgt at købe?
Jeg plejer altid at købe alt for mange snacks til Readathon, og selv om det er lækkert, så vil jeg prøve at begrænse mig i år, for det er så dumt at købe snacks, hvis man alligevel ikke spiser dem. Jeg vil dog stadig købe noget, for intet Readathon uden snacks, jeg ved bare endnu ikke hvad jeg vil have, og jeg finder nok først ud af det på fredag, når jeg er ude og handle. Jeg bor heldigvis 10 min fra indkøbsmuligheder, der har åbent helt til kl 22, så jeg kan altid tag der hen, hvis der er noget jeg får lyst til i løbet af aften. Jeg ved dog at jeg i år gerne vil købe blandet, så der både er noget sødt og noget frugt, for det synes jeg er ret lækkert.

● Hvor meget forberedelse har du lavet i forbindelse med mad i løbet af det døgn?
Jeg laver nok ikke så mange forberedelser til det, som så mange andre. Jeg har tænkt mig at bestille igen, for det var ret hyggeligt, og lækkert i forhold til at jeg ikke skulle lave noget mad, så jeg bare kan koncentere mig om at læse. Jeg køber dog stadig ind, så jeg kan lave noget morgenmad om søndagen, men jeg forbereder mig ikke mere end det i forhold til maden.

● Holder du dig løbende opdateret på sociale medier eller lukke du af for det hele?
Jeg synes noget af det hyggelige ved Readathon er fællesskabet, og jeg er helt sikkert på de sociale medier, for jeg elsker at se jeres fine stemnings billeder fra jeres aften, og det er også sådan en hyggelig måde at få en lille pause fra bøgerne, hvis man har brug for det. I løbet af døgnet plejer jeg at opdatere min aften her på bloggen, Instagram, og Snapchat. I er mere end velkommen til at skrive, så jeg kan følge jeres aften.

● Har du planer om at gøre noget ekstra for at gøre det hyggeligt i weekenden?
Jeg har fundet mine stearinlys og tæppe nattøj frem, og ellers plejer jeg at skifte sengetøj, og have styr og orden på så meget omkring mig, som jeg nu kan, så der er roligt og rart omkring mig. Der udover skal jeg som sagt også handle ind, og prøve at sove længe om lørdagen, men det er også det eneste jeg har tænkt mig at gøre. Det kan være at der dog kommer noget med tiden, men nu må vi se.

Hvordan forbereder i jer til Readathon?

Comments

 1. Svar

  Det er altid mega hyggeligt med Readathon Tag’s.. 😀

  Knus <3

  1. Svar

   Tak 😀 <3 Jeg overvejede faktisk at lave et med mine egne spørgsmål, men det kan være at det bliver til næste år 🙂

   1. Svar

    Det kunne da også være hyggeligt.. <3

 2. Svar

  Åhhh hvor er det dejligt at du har valgt at lave mit tag denne gang 😉 Og dejligt at læse med. GLÆD dig til Colleen Hoover bøgerne. Shit jeg var solgt. 😛

  Kram Anne-Mette – http://www.giz-blog.dk

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *