Disney on ice

Jeg elsker Disney og jeg elsker skøjteløb. Så at sidde at se på de to ting på sammen tid i to timer, vil være helt fantastisk. Så der for tog jeg med  4 af mine veninder og en af deres lillesøster ind og oplevede Disney on ice i Forum i København. Det var lovligt at tag billeder, så jeg fik taget lidt. Men det var svært at få nogle gode nogle, fordi der var så meget lys. Men jeg håber at i kan se, lidt af, hvordan det har været.

Showet var ret fantastik på mange måder, specielt kostumerne og musikken var ret godt lavet. Det var klart den første halv del der var bedst. De havde taget 4 film, (Biler, Den lille havfrue, klokkeblomst og Toy story 2) og lavet 4 historier med dem. Undervejs var Mickey, Mini, Anders og Fedtmule vores værter og det hele fungerede ret godt i hel hed. Som sagt var kostymerne vildt flotte. det så sjovt ud med Rex, Slinky og de andre figurer fra filmen løbe rundt på skøjter. Men det var også helt fantastisk at se de kostymer fra Klokkeblomst, med deres farvrige tøj og vingerne på ryggen. 

PicMonkey Collage

Jeg skulle i skole. Så vi mødt hinanden på KBH H, hvor vi der fra gik over på Max, som minder ret meget om McDonalds og Burger King. Der fra gik vi tilbage til KBH H, hvor vi tog bussen til forum. Hvor vi skulle se det. Dørene åbnede kl 18, hvor det hele gik i gang kl 19. Jeg er ret glad for at vi var i god tid, for gal, hvor var der mange mennesker! Vi havde købt de billige pladser, men da vi kom der hen, som nogle af de første. Sagde en vagt til os at vi kunne sætte os ned, på nogle rækker foran os, fordi der ikke var købt nogle billtter i det område. Så vi kom til at sidde mega godt.

Da det var færdig ved 21 tiden. Tog jeg hjem til min mor, og sov der, for så kunne jeg sove en time længere end jeg plejer. Da jeg kom hjem til hende var der hjemmelavet kage, og te. Så vi gik først i seng ved 23 tiden. Så spørg lige om jeg var træt om freden 😛 Men alt i alt synes jeg at det var en hyggelig aften. Med masser af lækkert musik, som man kunne synge med på og flot skøjteløb. men jeg vil nok sige, at man skal kunne lide Disney eller skøjteløb, før at man synes det vil være sjovt 🙂 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *