Dragerne af Julie Kagawa

Original titel: Talon. 
Serie
: Talon. 

Forlag
: HarperCollins Nordic.  
Indbinding
: Paperback. 416 sider. 

Udgivet
: 02-05-2016.  

Genre
: Fantasy.

I Julie Kagawas nye trilogi går drager gemt i menneskekroppe rundt blandt os …

Første del i Sagaen om Talon

For lang tid siden lykkedes det Sankt Georg ordenen at udrydde næsten alle drager. De få, der var tilbage, lærte sig at skjule sig ved at antage menneskelig form – og har siden levet blandt os. Langsomt er de blevet flere, stadigt stærkere, stadigt mere snu. De har skabt Talon, en verdensomspændende organisation, som samler alle dragerne, og nu er de klar til at tage magten fra menneskerne.

Ember og Dante Hill er to unge drager, som er vokset op som bror og søster i Talons hemmelige anlæg. De er blevet trænet og forberedt til at infiltrere mennekernes samfund, og den endelige eksamen finder sted i Crescent Beach, en idyllisk badeby i Californien. Ember er nysgerrig og længes efter at opleve en enkelt sommer som en helt almindelig teenager – inden friheden er forbi, og hun skal indtage sin plads i Talons organisation. Men en omstrejfende drage dukker op og sætter spørgsmålstegn ved alt, hvad Ember har lært.

Garret Xavier Sebastian er kun 17, men er allerede en erfaren dragedræber. Som soldat i Sankt Georg ordenen er hans opgave at eliminere alle drager – især de unge. Han bliver sendt til Crescent Beach på en opgave: at undersøge to eventuelle Talon-agenter og eliminere dem. Men først skal han være helt sikker på, at de er drager, men med Ember Hill er intet sikkert. Embers mod og selvtillid vender op og ned på alt, hvad Garret har lært. Hvor meget er han villig til at opgive for at finde sandheden om dragerne?

Forlaget ● Forfatteren ● Goodreads ● Bogpriser

Mange til  HarperCollins Nordic for anmeldereksemplaret! De følgene meninger, holdninger og tanker om bogen er mine egne. Bogen er den første bog i Talon serien. Men forsættelsen udkommer på dansk, her i efteråret. Der kommer 5 bøger i serien, og de første 4 kan du læse på engelsk, hvis du ikke kan vente med at læse dem på dansk.

Billedresultat for black line

Søsken parret Ember og Dante er to unge drager ser frem til at få følge friheden og være en del af menneskets samfund på Crescent Beach i Californien. Gerret kender ikke andet end til at dræbe drager. Men nu får han til opgave at leve et normalt liv, imens han undersøger sagen på Crescent Beach. Ember og Dante får hurtige nye venner. Men ikke er alt som det skal være, og snart begynder tvivlen og spørgsmålene at dukke op omkring Talons organisation og deres fremtid i den.

Ember og Gerret lever i hver deres verden af samfundet. Vokset op med at lære at de skal hade hinanden,samt hvad der er rigtig og forkert at gøre i deres orden. Der for er det rigtig interessant at få historien fortalt af dem begge to. For på den måde er det nemmere at forstå deres ord, handlinger, og ikke mindst hvordan de har det med de ting der sker omrking dem. Ember er den livlige og nysgerrige, samt lidt dumdristige pige, hvor Gerret er den stille. og alvorlige, der gør hvad han kan for at fuldføre sin opgave. De to skulle være fjender i følge det de har lært, men deres hjerte siger noget andet. Det er virkelig interessant at læse om dem, og jeg kunne rigtig gode lide deres personligheder. Udover Ember og Gerret er der også den omstrejfende drage Riley og Dante. Riley er rat spændende at læse om, og jeg glæder mig til at læse mere om ham. I starten kunne jeg godt lide Dante. Men jeg kunne ikke lide den udvikling han tog, og det gjorde at jeg kom til at synes mindre og mindre om ham jo længere vi kom i bogen.

DSC_0005 copy

Jeg havde hørt rigtig meget om den her bog, Så jeg var virkelig glad og forventnings fuld, da jeg så at den blev oversat til dansk. Det skal ikke være nogle hemmelighed at jeg har læst en del bøger med overnaturlige væsner – også med drager, men det er første gang, at jeg læser en bog, hvor det er en person, der var en drage og det var rigtig spændende. Dargerne er den perfekte young adults bog. Sproget er let og lige til og bogen er fyldt med masser af action, plot twist, og romantik, så inden jeg fik set mig om, havde jeg læst den sidst side af bogen. Hvilket var virklig trist, for jeg vil gerne have meget mere af Ember og Gerret, og viden om Talons organisation og resten af samfundet vi befinder os i. Så jeg glæder mig til den næste bog i serien.

Har du læst bogen? Hvordan var din læseopleve med den?


 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Følg bloggen på: Bloglovin | Facebook | Twitter | Instagam | Goodreads

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *