Dragons of Autumn Twilight af Weiss & Hickman

Original titel: Dragonlance Chronicles: Dragons of Autumn Twilight. 
Serie
DragonLance – Krøniker 

Forlag
: Tellerup.  
Indbinding
: Hardback. 570 sider. 

Udgivet
: 10-02-2016.  

Genre
: Fantasy.

Forlaget skriverFra det fjerne nord rykker de frem – Drageherrerne med deres hære af skællede krigere. De er fortrop for Mørkets Dronning som vil underlægge sig verden én gang for alle.

En flok gamle venner bliver kastet hovedkulds ud i et eventyr der fører dem vidt omkring på Krynn. Gennem Mørkets Skov og elvernes land,  til ruinbyen Xak Tsaroth og draconianernes dystre fæstning. Vandrer de i blinde mod deres egen undergang – eller leder ukendte magter dem på vej?

Forlaget ● Forfatteren ● Goodreads ● Bogpriser

Jeg har fået tilsendt bogen, som et anmeldereksemplar fra Tellerup.
De følgende udtryk er helt og holdent mine egne.

Er du til fantasy bøger, fyldt med action og magi? Så vil Dragons of Autumn Twilight helt sikkert være noget for dig! I bogen møder vi en flok gamle (de er alt fra riddere, magikere, elvere og dværge) venner der skal ud og bekæmpe den ondskab der er ved at brede sig i landet.

I bogen følger vi vennerne Tanis, Sturm, Tasslehoff, Riverwind, Goldmoon, Flint, Caramon, Raistlin. Der er ret mange personer i bogen, og til at starte med er det svært at finde rundt i hvem der var hvem. Men heldigvis er der en personsoversigt af vores venneflok, med en lille beskrivelse af hver person, og det er rigtig rart, for det gør at det er nemmere at finde rundt i dem. Personerne er ret spændende på hver deres måde, og det er fedt at de er så forskellige som de er, for så det at det er interessant at læse om dem. Min yndlings person er helt klart kendaren Tasselhoff, for han er sjov, nysgerrig, og han sætter de andres tålmodighed på en hård prøve.

Alt i alt synes jeg at det var en rigtig interessant læse oplevelse. Det er en god historie og sproget passer til bogen og dens målgruppe. Grunden til at jeg ikke giver bogen flere stjerner end 3 er at der er så meget action i bogen. Næsten for meget. Og derudover savner jeg flere detaljer og dybde fra personerne og den verden vi befinder os i. Når det er sagt så synes at historien var rigtig fin, og jeg var vild med de magiske objekter og væsner vi møder undervejs, samt fortællingen om kampen mellem det gode og det onde.

Har du læst bogen? Hvordan var din læseopleve med den?

stjerner


 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Følg bloggen på: Bloglovin | Facebook | Twitter | Instagam | Goodreads

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *