Dream Maker #1 af Audrey Carlan

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget.

Bogen “Dream Maker 1” er skrevet af Audrey Carlan, og den handler om den 29-årige ungkarl Parker Ellis, der driver et succesfuldt konsulentfirma. Parker har en særlig evne til at forstå, hvad kvinder drømmer om, og hans arbejde går ud på at hjælpe alverdens kvinder med at opnå deres drømme. Han rejser derfor verden rundt, og i ”Dream Maker 1” besøger han klienter i Paris, New York, København og Milano. Det er dog ikke kun arbejde, som optager Parker, for han er også kendt som en utæmmelig skørtejager. Men mon ikke en af hans mange klienter kan ændre på dette?

“Dream Maker” er en ny og romantisk serie af Audrey Carlan, og den er delt ind i 12 afsnit, som er navngivet efter kendte storbyer.

 Serie: Dream Maker #1 ● Forlag: People’s PressUdgivet: 21/06/2019
● Indbinding: 587 (hæfte) ● Genre: Kærlighed. erotik.

_________________________

Det er efterhånden nogle år siden at Audrey Carlan har skrev Calendar Girl. Jeg var helt pjattet med Calendar Girl, så da jeg så at Audrey havde udgivet en ny serie, der minder lidt om det samme, bare med en mandlig hovedperson blev jeg med det samme nysgerrige på hvordan hendes nye bog vil være og om den kunne leve op til Calendar Girl.

Det var jeg helt vild:

● Det var dejligt at Audrey endelig udgav en ny bog. Hendes sprog er dejligt let læsende og det er lige så godt, som jeg husker at det var i Calendar Girl.

● I Calendar Girl er vi kun i USA. Men her rejser Parker og hans venner ud til hele verden, og det var ret sjovt at læse om ny by/hovedstad, specielt de steder man selv har været, og det er også ret sjovt at København er en af byerne.

Det var jeg knap så imponeret over:
I Dream Maker møder vi Parker og hans to venner/kollegaer. De driver deres egen virksomhed, hvor de hjælper kvinder i nød. De virker enlig fine nok, men jeg synes ikke at man lære dem at kende specielt ikke Bogart og Royce. Dem høre man knapt nok om, hvilket jeg synes er lidt underligt, når de er med ejer af virksomheden. Man lære dem ikke ordenligt at kende, hvilket jeg synes er synd, og jeg tror at det kunne havde fungeret meget bedre, hvis Audrey havde gjort sådan så de alle 3 fortalte hver deres oplevelse, med deres synsvinkler, så det ikke kun var Parker man hørte om.
For hver bog, er vi et nyt sted og ny kvinde der har brug for deres hjælp og jeg kan godt se at det er en sjov idé, men for mig fungere det bare ikke. Jeg savende at kvinderne var selvstændige og hjælpeløse.
Selv om bogen er godt skrevet og det er en sjov idé, så blev jeg bare aldrig fanget af fortællingen af Parker og hans venner, og der for kommer regner jeg detsvære heller ikke med at læse de sidste bøger i serien.

Bogen skuffede mig detsvære, for jeg vil virkelig gerne kunne lide den. Dog har den også sin positive sider, og selv om at det er en bog på 600 sider, så bliver den hurtigt læst, for den kræver ikke særlig meget af læseren og Audrey skriver godt, så hvis du er til erotiske bøger vil jeg varmt anbefale dig at læse den, specialet til om sommeren, hvor det vil være en let og underholden læseoplevelse.

Star free iconStar free iconStar free iconStar free iconStar free icon

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *