Ego indlæg #8

Gør sætningen færdig

 Anne-Mette laver nogle indlæg der hedder “gør sætningen færdig” tag. Jeg har altid synes at de var nogle ret sjove indlæg. For det er en fin måde at skrive om det der sker i ens hverdag på en lidt anderledes måde. Jeg har fået lov til at låne hendes idé så jeg har blandt andet fundet nogle sætninger fra det her indlæg. Jeg ved ikke hvor ofte jeg kommer til at lave dem. Men jeg kunne forstille mig at det bliver en gang om måden, eller når jeg lige følger for det. 

Jeg er for tiden godt i gang med at se den tredje sæson af serien Switched at Birth. Jeg havde ikke hørt så meget om serien, før jeg gik i gang med den, så der for tænkte jeg at der sikkert ikke var noget særligt over den. Men det er en overraskende god serie. Der er 3 sæsoner på Vipaly og jeg har set de to første sæsoner alt for hurtigt, så nu har jeg kun få afsint tilbage 🙁 

Jeg læser Linses biograf. Indtil videre er den okay, den er ihvertfald bedre og sjovere end jeg havde forventet. Jeg har lige læst Forrådt af  Jana Oliver. Som ebog og den er lige så fantastisk som den første bog. Og jeg kan ikke vente på at den næste bog. Men der går nok detsvære noget tid, før den kommer, for Forrådt er lige blevet oversat af Tellerup.

Jeg savner de lange lyse sommernætter! Jeg savner ikke varmen fra sommerdagene. Men jeg savner lyset som vi har om foråret og sommeren. I de her dage tager jeg i skole, når det er mørkt, og kommer hjem når mørket er faldt på, og det er virkelig deprimerende.

Jeg skal blive bedre til at læse lidt om aften i hverdagene. I de seneste par dage har jeg slet ikke fået læst noget, når jeg først er hjemmet hjem, og jeg savner det. Så jeg vil prøve at blive bedre til, at finde min bog frem inden jeg går i seng. 

DSC_0141

Jeg elsker at få pakker. I de seneste dage har jeg fået en del pakker fra posten, som har været fra Ebay og bøger fra de forskellige forlag. Pakkerne er godt nak gaver til familien, men der for er det stadig lækkert at få dem. Så det er fladet på plads. 

Min weekend ville blive perfekt hvis den forsætter som den gør. For den er alllerede perfekt. Jeg er oppe hos mine bedteforælder og det er rigtig hyggeligt! I går stod den på bøffer og i dag står den på and og risalamande. Jeg har fået vasket alt mit vasketøj hos dem, og det har været rigtig rart. I næste weekend håber jeg at jeg både kan være sammen med Jimmy. og komme til hygge advent hos familien. For så vil den weekend også være perfekt.

Jeg har spekuleret meget over 2 ting for tiden. Den ene ting er min skole gang. Om jeg fx er god nok til den, og alle de opgaver vi får. Min lære siger at jeg klare mig fint. Så jeg tror bare at jeg skal lytte til ham og slappe af omkring det hele. Der udover har jeg tænkt en del på julegaver. Både til hvad jeg vil give folk, og hvad jeg skal skrive på min ønskeseddel.  

Jeg har haft en svaghed for knoppers og julekager. Her på det seneste er jeg blevet ret glad for knoppers. Jeg synes at det er en rer ting at have med til skolen. Og da de kun koster 10 kr, synes jeg at det er en okay pris. Julekager er også blevet ret glad for, ikke at jeg går og køber dem hele tiden. Men jeg kan specielt godt lide de klejner som man kan få i Rema 1000. 

PicMonkey Collage2

Jeg ser frem til rigtig mange ting for tiden, for jeg har en del aftaler i den kommen tid. Blandet andet skal min veninde og jeg se The Hunger Games: Mockingjay – del 1, og vi skal i tivoli og se deres jul ting. Jeg ser frem til December, hvor der er nogle hyggelige aftaler med familien i juleferien. Sidst men ikke mindst ser jeg frem til alle de nye lækkere bøger som jeg har fået i løbet af November måned. Blandt andet har jeg fået 3 John Green bøger, Smertens søn af J. R. Ward, Den fredløse af Carina Evytt, Leonidern af Nanna Foss og Udvalgt af Louise Haiberg

Jeg har haft en svaghed for knoppers og julekager. Her på det seneste er jeg blevet ret glad for knoppers. Jeg synes at det er en rer ting at have med til skolen. Og da de kun koster 10 kr, synes jeg at det er en okay pris. Julekager er også blevet ret glad for, ikke at jeg går og køber dem hele tiden. Men jeg kan specielt godt lide de klejner som man kan få i Rema 1000.

Jeg kunne godt bruge alle de lækkere ting jeg finder på Ebay. For nyligt har jeg fundet ud af at man kan sætte sine ting ind i forskellige Collections, og det har jeg benyttet mig fuldt ud. Så jeg bedre kan holde styr på de ting jeg gerne vil have fra siden. 

Jeg håber at i alle har en fantastisk weekend. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *