Ekko af Alyson Noël

Læs også: Soul Seekers #1

Anmeldes til bøgerForlaget skriver: Daire Santos er søger – hun har særlige evner og kan rejse mellem de døde og de levendes verden, men hun har endnu meget at lære. Bedstemoren indvier hende i magiens verden, men tiden er knap, for onde kræfter vinder indpas i det lille samfund. Skæbnen har også ført Daire sammen med Dace, og deres følelser for hinanden bliver stadig mere intense.

Men da det går op for Daire, at Daces forbindelser til Richter-familien er tættere, end hun havde troet, bliver deres kærlighed sat på en prøve. Dace og hans tvillingebror Cade er opvokset hver for sig og har intet tilfælles. Men Dace må erkende, at han aldrig ville være blevet født, hvis det ikke havde væretfor Richternes sorte magi. Nu har Cade vendt sig mod ham, men Dace er villig til at ofre alt for at beskytte den pige, han elsker – selv sit eget liv …

Ekko er anden bog i bestsellerforfatteren Alyson Noëls nye serie Soul Seekers. Serien bliver på fire bøger i alt. Næste bog udkommer efterår 2013.

Goodreads | Forfatter Forlaget | Bogpriser | Amazon 
Tak for bogen, som er fra forlaget. De følgende udtryk er helt, og holdent mine egne. 

The other side of midnight’s hour strikes a herald thrice rung
Seer, Shadow, Sun—together they come
Sixteen winters hence—the light shall be eclipsed
Leaving darkness to ascend beneath a sky bleeding fire”

Jeg synes at der var noget nyt, og spændende over den første bog. Så jeg havdet glædet mig til, at læse den her bog, for at se hvordan det hele vil gå. Så da jeg blev kontaktet af forlaget, sagde jeg med det samme ja til at læse, og anmelde bogen. Bogen forsætter der, hvor den første slap, så man kommer hurtig, ind i historien, hvilket jeg er ret vild med. I den første bog kunne jeg rigtig godt lide den her Indianer verden, som vi bliver præsenteret for. Det er ret spændende, og en friskt pust, fra de andre bøger, som der har med fantasy at gøre. Vi får meget mere at viden om det i den her bog, dog uden at det bliver for meget. Jeg var bange for om bogen vil være lige så langtrukken som den første, men det var den heldigvis ikke.

Jeg elsker Daire som persom, hun er virkelig stærk, og hun er klar til at løse de opgaver, som hun får som søger. Til tider virker hun måske svag, og forivret, men det gør hende kun menneskeligt. Jeg havde det lidt svært med Daire og Dace kærligheds liv. Jeg synes ikke at den hænger sammen, og så har jeg det også som om at der mangler et eller andet, men jeg kan ikke finde ud af hvad det er.

Midt inde i bogen, får vi histeorien fortalt fra både Daire og Dace synsvinkel. Jeg elsker at Alyson gør det på den måde. Men jeg synes ikke at vi kommer ind under huden på Dace. Kapitlerne også alt forkorte, så tit når man ikke at følge fortællerens følser, og hvad de vil. Jeg har det lidt svært ved at forklar, hvad jeg mener, men hvis i læser bogen, så vil i måske forstå det? Dog er jeg hel vild med at høre det fra en fyrs synsvinkel, så jeg håber at det fortsætter i den næste bog.  

Cade, (Dace tvillingebror)  må vi endelig ikke glemme, for han er også en vigtig del af histeorien. Han er nok en af de mest onde, klamme personer som jeg længe har mødt i bog! Han er virkelig godt beskrevet. Jeg har det svært ved at finde ud af Daire og hans forhold til hinanden. Det er tydeligt at de hader hinanden, men der er så meget mere end det. Jeg håber at vi finder ud af, hvad det er i de næste bøger. 

Alyson Noël har skrevet en virkelig spændende serie. Jeg synes at hun har fat i en rigtig god og anderledes historie. Men hvor det ondt gjort med den slutning, som hun har givet til os, for den slutter så bræt, at man bare bliver nød til, at finde den næste bog frem, og se hvad der kommer til at ske. Jeg kan meget bedre lide den her bog, ind den første bog, men jeg synes stadig at der, mangler dele af histeorien, som vi ikke har fået fortalt. Jeg håber at det kommer i de to næste bøger.

Jeg syne at forsiden til den, her bog er utroligt smukt! Det er nok et af de smukkeste forsider, som jeg har set i år. bogen er endnu smukkere, når du sidder med bogen i hånden. Jeg er glad for at forlaget, har beholdt det originale, og jeg håber at de også gør det med de to sidste bøger. 

Ekko af Alyson Noël ISBN 9788771053524Soul Seekers serien:

  • Skæbnekald
  • Ekko
  • Nr 3, kommer en gang til efteråret.
  • Ved ikke hvornår nr 4 vil komme.

Fated Echo Mystic Horizon

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen