Eloise af Judy Finnigan

Anmeldes til bøgerForlaget skriver: Eloise af Judy Finnigan er en historie om at finde frem til sandheden. Cathys bedste veninde Eloise dør af kræft. Kort tid efter begynder Cathy at have mærkelige drømme, og hun får en uhyggelig mistanke om, at det alligevel ikke var kræften, der dræbte Eloise. Men Cathy er ved at komme sig efter en svær depression, og hendes mand frygter, at Cathy igen har svært ved at skelne fantasi fra virkelighed.

Cathy begynder derfor selv at undersøge sin venindes mystiske fortid og finder ud af, at Eloise havde en tragisk hemmelighed. Men jo tættere Cathy kommer på sandheden, jo farligere bliver det også for hende selv

Goodreads | Forfatteren | Forlaget | Bogpriser Amazon
Tak for bogen som, er et anmelder eksemplar fra Saxo. De følgende udtryk er helt, og holdent mine egne.

Jeg er ikke vandt til at læse sådan nogle her bøger. Så der for var jeg også lidt spændt på at se, hvordan bogen vil være. Detsvære fanget bogen mig ikke, og jeg måtte ligge den fra mig, fordi den stoppet min læse lyst.

Det der gjorde at jeg måtte ligge den fra mig. Er hele den her sorg, over tabet af Eloise, der blev for meget for mig. Jeg kan godt forstå at personerne, der kendte hende sørger over hende. Men at skrive en bog kun om det? Det var altså ikke lige mig. Jeg vil utroligt gerne kunne lide den her bog. Men når der sker så lidt, så er det altså svært. 

Cathy virker som en fin person. Men jeg synes at det var svært at finde ud af hvem hun var pga hendes sorg. Der udover synes jeg at det var svært, at hun sat sin venindes familie i første række, og skubbet sin egen mere og mere bagud.

Jeg ved ikke om jeg vil anbefale den her til nogle. Måske til en der slev har oplevet et dødsfald. Man skal ihvertfald have det rette humør til at læse den her bog. Sproget er enligt ret let. Men det er emnet der gør at er bogen tung.  Og ja jeg har det lidt dårligt over, at den ikke fanget mig, når forfatteren har skrevet den til sin døde veninde. Så Det kan være at jeg hiver fat i bogen igen. Men der skal nok gå noget tid, før jeg gør det.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *