En hyggelig dag med veninden

Lørdag den 16 havde min veninde og jeg aftalt at vi skulle til Lyngby og se Slangens gave (Skammerens datter 2) da ingen af os endnu ikke har fået set den. Hele Skammer datter serien har en ret stor betydning for os, og vi var der for ret spændt på at se filmen. Filmen er god, og flot lavet så vi er godt tilfredse med den, og den måde de har lavet den på. Inden vi så filmen, to vi over til byens storcenter og fik noget at spise, og det var en super hyggelig dag! Både min veninde og jeg skulle noget om aften. (Jeg skulle hjem til min mor) Så vi sagde bare farvel til hinanden da filmen var færdig.

Hjemme hos min mor fik slappet af med lækkert mad, og film om aften. På vej hjem fra Lyngby til min mor var der det smukkeste lys (vejret havde været godt hele dagen, næsten for godt til at se en film) og jeg blev simpelhen nød til at stoppe op og tag nogle billeder ved en sø, der ligger tæt på min mors hjem.

Har i fået set filmen (Skammerens datter 2)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *