En sang for marion

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=kb3o7GdVBj8]

HjemmesideImdbKino FacebookTwitter

Da jeg sat mig tilbage i biograf sædet med min mor, havde jeg ikke troede at det var en film, der vil få alle mine følser frem, som den her gjorde. Man følger Arthur, der ikke har meget glæde i sit liv, udover sin livsglade kone. Man kan virkelig se i den her film, hvordan livet som gammel kan være, alt efter, hvordan man vælger at leve sit liv. På både godt og ondt.

Min mor og jeg var de eneste der sad i salen, (vi sad i en meget lille biograf) hvilket jeg var ret glad for, for efter de første 5 min, tog min mor et stykke papir op fra taksen. Efter en halv time fik filmen trykket på de rigtige knapper hos mig, for det ente med at jeg skifte vis, sad grindene og græd til resten af filmen.

Jeg synes at skuespillerne gjorde det rigtig godt, med deres roller, om den så var stor eller lille. Der er ikke nogle jeg vil holde øje med, men jeg tror ikke at de kunne havde valgt nogle bedre nogle til rollerne.

Jeg har senere hen set nogle af skuespillers profil på Imdbs hjemmeside, og jeg kan godt se at de har været med i den film. Terence Stamp gjorde det perfekt med rollen som, den indelukket ægtemand, og Vanessa Redgrave gjorde det også rigtig godt med sin rolle, som den livsglade hustru. Gemma Arterton gjorde det også godt med sin rolle, som korets leder. Christopher Eccleston, der var den voksende søn, i familien. Er med i min ynglings serie Heroes, og en del andre film.

Jeg var rigtig glad for at jeg var inde og se den her film. Den fik rigtig mange tanker i gang, om hvordan ens eget liv ender med, når man kommer op i den alder. Jeg kommer ikke til at se den igen, med minder den en dag kommer i tv’et. Dog vil jeg klart anbefale at du ser den, hvis du ikke har haft fornøjelsens af den.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen