En sød gave fra Tellerup

Som nogle af jer måske kan huske. Så var jeg til et blogger arrangement hos Tellerup om lørdagen da jeg var til Bogforum. Hos Tellerup var der pyntet rigtig fint op, der var velkomst drink, og på borederne lå der de her fine skilte fra Whatthefroc, som der var flere af os der var henne og tage billeder af. Det jeg specielt lagde mærke til var et, hvor der stod læsehest på, (pga mit blognavn) og jeg spurgte lidt en spøg om jeg ikke skulle have det med hjem. Men de kunne detsvære ikke give skiltene væk, hvilket var helt forståeligt.

dsc_0145-kopi

På Whatthefroc kan du få lavet dit eget personlige skilt, til ca 199 kr. Du kan selv alt fra tekst, til farver m.m. Da jeg kom hjem havde jeg tjekket siden ud, og gemt den, så jeg kunne købe et.  Men før jeg fik købt et, fik jeg en mail fra Tellerup om at de havde tænkt over det og at de gerne vil give mig skiltet. Få dage efter sendte de det og nu står det så fint på min reol 😀 Jeg synes at det er så sødt af Tellerup, og jeg vil gerne sige tusind tak for det. Jeg synes at det er en sjov idé, at man kan få designet sit personlige skilt, og jeg skal helt sikkert holde øje med Whatthefroc side.

dsc_0349

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Følg bloggen på: Bloglovin | Facebook | Twitter | Instagam | Goodreads

Comments

  1. Svar

    Det er super fede de skilte. Jeg bestilte 2 på hjemmesiden, og de kom allerede efter 2 dage. Lavet præcis som jeg gerne ville have dem.

    Tak for tippet 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *