En sommer dag.

Som i jo nok ved, går jeg i noget der hedder Ventilen om onsdagen. Det var jeg også i går, men det her indlæg, kommer til at handle om hvad jeg lavet før jeg var en ventilen.

Min mor var hos lægen, og da jeg har ferie, spurgte hun om jeg havde lyst til at mødes, for at spise en is, hvilket man jo ikke siger nej tak til!. Da vi havde spist isen, gik vi rundt om slotsøen som vi har, her i Hillerød, turen tager 30-60 min og det er en rigtig hyggelig tur! Efter turen havde jeg en time, inden jeg skulle til Ventilen, så jeg gik ned til en bænk og fik taget nogle billeder af den gode stemning. 

Her på kortet kan du se, den rute som vi gik, som er en tur på 2 km.

Fra stedet posen (spørg mig ikke, om hvor navnet kommer fra) hvor vi spiste vores is f’ør vi gik rundt om slottet. Som ca tager 30-60 min alt efter, hvor hurtigt man går.

En båd, der sejer rundt i søen, selv om at jeg har boet her i 3 år, har jeg aldrig prøvet den, så det kunne være at jeg skulle til at gøre det. For jeg synes at det ser ret hyggeligt ud.

Folk, hygger sig på porsen, billedet tog jeg efter at jeg havde sagt farvel til min mor og var gået tilbage for at slappe af i solen. Det var rigtig dejligt, og jeg var glad for at jeg var blevet der istedet for at tage hjem.

En statue, som står i byen, inden man går ned til posen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen