En stille og rolig start på 2019

*Reklame for Colorstory – Modtaget med henblik til et indlæg, med mine egene holdninger.

Jeg har formået at have en stille og rolig start på året og det har været så rart. For jeg kunne mærke at jeg havde brug for det efter juledagene. Jeg har haft en masse tid til mig selv i hverdags aftnerne, som jeg har brugt på at sidde med en kop te og male i en malebog. Jeg er stor fan af at male, (jeg har gjort det helt tilbage fra min barndom, hvor det var med Barbie og Disney malebøger) så der for synes jeg, at det er så fedt, at der hele tiden kommer flere malebøger til “voksne” som Den fortryllede skov, Den dejlige juletid osv. Det er genialt og jeg elsker alle de detaljer, og flotte tegner der i den slags bøger, i forhold til dem der er Mandala bøger, som næsten er kedelige i forhold til de andre tegninger.

Efterhånden ser man malebøger/malesider alle mulige online steder som apps osv. Colorstory er en af de steder der tilbyder et bredt udvalg med tegninger for et lille beløb om måneden. Nu har jeg prøvet det nogle dage, og det er virkelig nemt og hurtigt at printe deres sider ud, når du først har fået lavet en bruger hos dem.

De få ofte nye tegninger, og de har delt deres tegninger op i forskellige kategorier, hvor der er  nogle flotte tegninger for alle aldre. Når du har printet dine tegninger ud (du kan printe 30 tegninger ud om måneden) kan du male dem når du vil, og når du er færdig med dem, har du mulighed for at indramme siderne i en fotoramme eller hænge den op på køleskabet, hvilket er virkelig smart i forhold til at siderne bliver ved med at være i en malebog. Jeg er synes at konceptet hos Colorstory er genialt og jeg kan godt se mig selv sidde, og male deres tegninger, når jeg vil sidde og slappe af, eller printe en masse sider ud og male dem med vennerne.

Kan du lide at male? Og hvis du kan, maler du så med malebøger eller bruger du nogle af de online muligheder der finden i dag?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *