Siden jeg opdagede at der var noget der hed Bogforum og, hvad det var, har det været et af årets højdepunkter. Bogforum er i næste weekend, og jeg har styr på mit program, bøgerne, forlagene, visitkort osv. Jeg ved godt at man bare burde tag der ind, gå rundt og nyde det som det er, men det har jeg prøvet og det fungere ikke for mig, så i år har jeg gået all in med forberedelserne.

dsc_0174

I år synes jeg at der er et rigtig godt programme. Der er noget for enhver samg, og der sker så mange ting (speicelt om lørdagen) at jeg vil ønske at man kunne være to steder på en gang. Jeg glæder mig blandet til at høre Patrick Ness, Audrey Carlan, Malene Sølvsten fortælle om deres bøger, samt få en masse signeringer i mine medbragte bøger. Der udover glæder jeg mig også til at hilse på en masse spændende folk, se på en masse bøger og ikke mindst få bobler hos Tellerup.

Kommer i der, og hvis i gør, hvad glæder i jer så til at opleve?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Følg bloggen på: Bloglovin | Facebook | Twitter | Instagam | Goodreads

Læs også:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *