Et rige af vinger og kaos af Sarah J. Maas

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget.

Serie: Et rige af torne og roser #3 ●  Forlag: Gyldendal ● Udgivet: 29-06-2018
Indbinding
: 761 (hæfte) ● Genre: Fantasy

ET RIGE AF VINGER OG KAOS er tredje bind i Sarah J. Maas’ fantasyserie om Feyre.

Feyre er vendt tilbage til Forårsriget, hvor Tamlin har indgået en alliance med Hyberns konge, der truer med at invadere og ødelægge Pritanien. For at afsløre Hyberns planer indleder hun et dobbeltspil, hvor selv et enkelt fejltrin kan få alvorlige konsekvenser, ikke blot for Feyre, men for hele Pritanien.

Mens elverrigerne opruster til den endelige krig, må Feyre afgøre, hvilke af de magtfulde og dødsensfarlige Storfyrster hun kan stole på. Men vil det være nok til at redde kærligheden?

_________________________

Jeg har elsket den her serie fra starten af og efter den drejning og slutning vi fik i den forrige bog, var jeg virkelig spændt på, hvordan den vil være i forhold til de to andre bøger i serien. Bogen har et smuk omslag, og med sådan nogle fine detaljer og den er så gennemført i forhold til de andre bøger i serien.

I den her bog tager Feyre tilbage til Forårsriget, og spiller et dobbeltspil over for Tamlin, Feyre er god til det, og Tamlin er så blind og godtroende, for han vil bare gerne vil have hende tilbage. Jeg kan godt forstå at hun vil have hævn over for det han har gjort, men jeg kunne ikke lide hendes dobbelt spil. og efter at have været en hel bog i Natriget, var det helt underligt at vende tilbage til Forårsriget, så jeg var glad da Feyre tog tilbage til Rhysand, og hans flok. Jeg elsker Feyre og Rhysand forhold. Deres kemi og humor er virklig skøn og jeg og det er fantastisk at følge deres udvikling igennem historien. Feyres søskende får en vigtig rolle i den her bog, og vi høre meget mere til dem end vi har gjort i de forrige bøger, og selv om jeg havde det svært med dem i starten, så blev det heldigvis bedre med tiden, og det ente med at jeg fik en hvis forståelse for dem, og deres handlinger. I den her bog møder vi utrolig mange personer fra de forskellige riger i Pritanien, og for nogle kan det måske virke overvældende, men jeg synes at det var spænende, og jeg vil ønske at man hørte mere om dem.

Sarahs skriver fantastisk og jeg nød at være tilbage til Pritaniens skønne univers. Jeg blev hurtigt grebaet af historien om Feyre og Rhysand og deres kamp mod Hybern, men hen i mod midten blev den detsvære for langtrukken, fordi det blev for kedeligt at læse flere 100 sider om krigen, der snart vil komme, men heldigvis blev jeg grebet af historien igen, da den blev så nervepirrende hen imod slutningen. Et rige af vinger og kaos er en intens læseoplevelse og serien er gået hen og blevet en af mine absolut ynglings fantasy serier, og jeg skal hel sikkert genlæse læse den igen, for jeg kan slet ikke få nok af den.

 Star free iconStar free iconStar free iconStar free iconStar free icon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen