Eventyret om ringen af J.R.R. Tolkien

Originaltitel: The fellowship of the ringForfatter: J.R.R. Tolkien SerieThe Lord of the Rings, #1
Forlag:
GyldendalUdgivet: 26/10 2001. Antal sider: 549Format: Lydbog       

Ondskabens fyrste, Sauron, kan gøre sin magt fuldkommen, hvis Ringen kommer i hans besiddelse, men Ringen kan ikke skjules på grund af sine overnaturlige kræfter. Såvel i jord som i vand vil Sauron og hans hjælpere, de sorte ryttere, kunne spore den.

Kun en ting kan forhindre, at Sauron kommer i besiddelse af Ringen, nemlig dens tilintetgørelse. Frodo udpeges til at fuldføre den opgave, og med bævrende hjerte begiver han sig afsted for at kaste Ringen på den ild, hvor den blev støbt, i dommedagsbjerget, der ligger midt i Saurons rige. Første bind i trilogien Ringenes Herre.

 Goodreads ● Bogpriser ● Ereolen 

Længe har jeg haft lyst til at læse Ringenes Herre bøgerne, men jeg har haft svært ved at tage mig sammen til at læse den af pga jeg har hørt blandet meninger om den. Så da jeg så at den på lydbog på biblioteket, tænkte at det måske var nemmere at komme igennem den.

Det er en fantastik fortælling mellem det gode og det onde, hvor alt er beskrevet ned til mindste detalje. Så er der bare mange steder og personer som man skal huske, samt en masse sange/digte som gør at det bliver tungt at høre/læse om, så selvom jeg hørte den på lydbog, havde jeg stadig svært ved at komme igennem den. Der for får den også kun 3 ud 5.

Comments

 1. Svar

  Jeg henter dem fra internettet.
  Jeg har ingen tv kanaler, så ved ikke om nogle af de andre bliver vist i dansk tv.

  Har du fået pengene tilbage for dit domæne?

  1. Svar

   Okay har du et link?
   jeg havde heller ikke set dem før,

   ja det tror jeg, jeg har ikke lige kigget efter. men de bad om mit konto nr osv

   1. Svar

    Undskyld det sene svar, ser det ikke altid når du svarer herinde 🙂 Bedst hvis du kan svare på min blog 🙂

    Jeg henter dem her: http://torrentz.eu/i men du skal have et torrent download program.. Det er ganske gratis at få.

    Hvorfor dog? Du kan sagtens få wordpress som du har nu. Det har jeg jo selv fået, og det koster intet.

 2. Svar

  Har mega meget at se til hehe..

  Jeg vil lige kigge på den, og se om den er til at spille 😛
  Ja det er noget alle kan komme til. Du er velkommen hvis du har lyst 😛

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *