Fallen af lauren kate

“The good news is”  he paused, carefully choosing his words “I kissed you, and you’re still here.”

En skole fyldt med engle
På de seneste år er fantasy bøger, hvor det forgår på en skole eller el lejer, og hvor der sår er en eller anden form for overnaturlige væsner. Så der var ikke noget nyt i det, eller at hovedpersonen først i lang tid inde i bogen finder ud af at ikke alt er som det skal være og at hun må kæmpe for at overleve. Jeg fandt den kedelig og jeg måtte flere gange ligge bogen fra mig, fordi den ikke fanget mig, det var kun de sidste 100 sider, hvor jeg synes at den blev lidt spændende.

Luce
Er en neutral person, der er ikke så meget som gør at man husker hende, hun er hverken svag eller en stærk person. Der er heller ikke noget nyt i at der kommer et trekantsdrama, dog finder jeg det overraskende at der kommer et, når man tænker på, hvor stor en sorg Luce lider. Hvis der er noget jeg er lidt posaktiv over, er det at hele den her idé med Luce og Daniels historie. 

7Cover kommentar
Jeg Synes at det er et smukt cover. Jeg kan rigtig godt lide de mørke farver og at den her pige som, har hænderne op til hovedet, så nemt kan forstille sig at hun er ked af det. Jeg kan godt lide at det har holdt hendes tøj i sort som det også er i bogen. Der udover kan jeg også godt lide de her små detaljer med fuglen der flyver i skoven 

Alt i alt 
Er det vel en okay bog. Jeg har læst den før (uden jeg fik anmeldt den) og det synes jeg at den var helt fantastik, men i den her omgang synes jeg som sagt bare at den var kedelig. og bogen manglet et eller andet for at holde min isternasse fanget, hvilket er trist, for jeg vil virkelig gerne kunne lide den her bog. Dog er der ikke nogle spørgsmål som jeg ikke fik svar på, så måske kunne jeg godt forstille mig at læse resten af serien.  

Der er blevet snakket om at lave bogen som film, så det bliver sjovt at se hvordan de vil lave den, og om den bliver god. Der er ikke kommet noget om, hvem der skal spille hvem, så har du nogle bud?

Fallen:
   

 Ereolen | Bogpriser | Amazon | Tellerup |  Goodreads | Lauren Kate

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *