Fantastiske skabninger og hvor de findes

Det skal ikke være nogle hemmelighed at jeg har ventet som et lille barn på den her film, da jeg først hørte de første rygter om den, og glæden blev lige en tand større da jeg så skuespillerlisten til filmen. Jeg er vokset op med Harry Potter, og jeg synes at det er et fortryllet univers, og jo mere man kan få af det jo bedre. Min veninde havde et gavekort til biografen, og hun var så sød at invitere mig i biografen, så vi kunne opleve den sammen. Når man sætter sig ned i en biograf sædet og skal se en film som man har Tårnhøje forventninger til filmen, så kan måske gå skuffet fra biografen, fordi filmen ikke levede op til dine forvetninger. Men det er heldigivs ikke et tilfælde med Fantastiske skabninger og hvor de findes og da min veninde og jeg gik ud fra biografen, kunne vi ikke lade hver med at smile og snakke om filmen – alt fra de dygtige skuespillere, (Specilet om Eddie Redmayne, da vi er ret stor fan af ham) til de magiske væsner og smukke opsætning af filmen, og vi blev hurtige enige om at vi glædet os til at se to’eren og hvordan den vil være og hvor meget Johnny Depp kommer til at fylde i den.

Filmen er urolig flot lavet. Vi befinder os i New York i 1926 og undervejs i filmen møder vi en masse fantastiske skabninger, og den ene gemmenførte flotte scene efter den anden og jeg synes altid at det er så vildt når et film hold, formå at skabe dem. Jeg elsker at læse og se film på youtube om hvordan skaberne og skuespillere formå at lave sådan nogle store film som Fantastiske skabninger og hvor de findes og der er heldigvis en masse muligeder for det.

HarperCollins Nordic har fx udgivet 3 bøger, hvor man kommer med bag kulisserne på Fantastiske skabninger og hvor de findes:

  • Bag kulisserne på: fantastiske skabninger og hvor de findes
  • Fantastiske skabninger og hvor de findes Kreativiteten bag filmen
  • En kuffert fuld af skabninger: Udforsk filmmagien bag Fantastiske skabninger og hvor de findes.

Jeg har selv Bag kulisserne på: fantastiske skabninger og hvor de findes og det er en utrolig smuk bog, der viser flotte billeder og beskriver om hvordan filmen blev skabt. Bogen har jeg fået af HarperCollins Nordic og jeg elsker at kigge i den. Bogen er virkelig fin og jeg kunne godt finde på at købe de to andre bøger, eller skrive dem på ønskeseddelen, så jeg har dem alle sammen. Udover de 3 bøger har de også nogle malebøger, med super fine og deltaljeret motiver fra filmen. Jeg haft Bag kulisserne på: fantastiske skabninger og deres malebog Fantastiske skabninger i noget tid nu, og jeg er super glad for dem og jeg skal helt sikkert sidde og bruge tid på dem, imens jeg venter på den næste film.

Har i set den og hvad synes i om den?

dsc_0344 dsc_0334 dsc_0338 dsc_0342 dsc_0343

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Følg bloggen på: Bloglovin | Facebook | Twitter | Instagam | Goodreads

Comments

  1. Svar

    Jeg har set filmen og det er fantastisk..
    Har bare lyst til at blive nede i den kuffert for altid.. ha ha …

    Knus <3

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *