Ferien er slut og hverdagen er begyndt igen.

DSC_0315[1]
Billedet er fra Vennepunktets tur til Lalandia.

Det er over en uge siden at ferien er sluttet. For vi skulle starte i skole praktik den 22 August. Den første uge gik bare så hurtigt med alle de nye indtryk – Skolepraktikken ligger i Valby i stedet for Roskilde. Og det er som et job/praktik sted, så der er nogle helt andre regler her end der er på skolen. På skolen lød skolepraktiken nærmest som det værste sted man kunne komme hen til. Men det er ikke særlig slemt. Folk er søde, der er gratis te og kaffe og udover det ligger skolen rigtig godt i forhold til København. Vi har fået en del opgaver, og sendt min ansøgning ud til nye firmaer, kigget på portfolio m.m. Som i kan høre der har været mange ting vi skulle lave i den første uge, og det rart at lave noget igen efter to måneders sommerferie.

Det der har været hårdt har været at skulle stå tidligt op igen og komme sendt hjem. Derudover har jeg længe haft lyst til at gøre noget ved mine usunde vaner. Så i starten af August besluttet jeg mig for at jeg vil droppe sukker og usunde ting som slik, chips, sodavand osv. når jeg startet i skole. Jeg ved ikke helt om det var en dum eller en kog ting at gøre de to ting på sammen tid. Men nu har jeg holdt mig fra de usunde ting siden den 22 August og jeg er ret stolt over mig selv. For det har været rigtig hårdt. Specielt når man er på vej hjem om eftermiddagen og i weekenderne. På et tidspunkt vil jeg gøre sådan at jeg fx godt må tag et glas sodavand/juice/saft i ny og næ. Men lige nu vil jeg gerne have at kroppen vender sig til det og at jeg får sukkertrangen ud af systemet.

Min sommerferie var rigtig god. Jeg har haft nogle hyggelige aftaler her og der med vennerne og familien. Udover min tur til Irland, var jeg også i en weekend i Lalandia (den i Rødby) med Vennepuntet. Og det var en rigtig fin tur. Jeg har været der en del gange da jeg var barn, men jeg har ikke været der siden, så det var sjovt at se, hvor meget de havde lavet om på stedet. Vi var 9 afsted. Fordelt på 2 hytter. Og selv om jeg synes at det var rigtig hyggeligt at være afsted. Så var det også hårdt at være sammen med så mange mennesker på en gang, i så mange timer af gangen. De andre har snakket om de gerne vil afsted til næste år. Jeg er i tvivl om jeg gider, så det er godt at der er noget tid til at vi skal afsted igen.

Jeg håber at i har det godt og at har haft en god sommer.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Følg bloggen på: Bloglovin | Facebook | Twitter | Instagam | Goodreads

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen