Film nyt #1

Jeg tjekker dagligt Kino, for at se om der er kommet noget nyt om de film, som der interesserer mig. Det er ikke alt, som jeg viser på bloggen. Men jeg vil nu alligevel vise jer det her. Måske har i set det, men så får i det bare at set igen.

Det første jeg vil vise jer er. Teaser til The Avengers 2: Age of Ultron. Jeg elskede den første film! Så da jeg så at de vil lave en to’er kunne jeg ikke gøre andet at hop op og ned af glæde.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Jr5rzSMNmRM]

 Jeg synes ikke at det er meget vi lov til at se! Jeg glæder mig til at se, det vi får lov til i takt med at vi nærmer os. Jeg har selvfølgelige tjekket skuespiller listen ud på Imdb. Og der er heldigvis mange af de samme skuespillere med, fra den første + nogle nye ansigter. Film kommer først til biografen til 30 April 2015. Så der er laang tid til. Men hvis den bliver lige så god, som den første. Så er okay. Jeg ved at jeg skal ind og se den her. Om jeg så skal gå alene ind og se den. Så må jeg gøre det. For det er ikke en, som jeg vil gå glip af.

Den næste film er Frost/FrozenDet er en ny trailer der er kommet til film. Jeg har lige set den, og jeg glæder mig allerede til at se den til December! Den ser så sjov ud.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2Jw-AeaU5WI]

Jeg har aldrig hørt om den, før min veninde snakke om den. Jeg synes at den ser utrolig sjov ud, også kan jeg godt lide, at den er baseret på H.C. Andersens eventyr ‘Snedronningen’. Der altid har været et af mine ynglings eventyr. Udover det er det virklig, lang tid siden at jeg har set en animation film i biografen. Jeg kan faktisk ikke huske hvornår det var. :S

For nogle dage siden viste Kino, nogle nye plakater til Divergent. Jeg har været ret vild med både bog 1 og 2. Behøver jeg at sige at jeg glæder mig til den næste bog? 😀

Så jeg er ret spændt på at se, hvordan filmen ser ud. Det hele ser ret lovende ud. Men nu må vi se, hvad der sker. I får lige de to plakater og en trailer, nu hvor vi er i gang. Filmen kommer til foråret i næste år. Så det er til at holde ud. Jeg ved ikke lige om, det var sådan jeg havde forstillet mig skuespillerne til film. Men jeg synes at den ser spændende ud! 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=BzmtOXnfd8o]

Det var lidt for den her gang. Glæder i jer til de her film, eller er det bare slet ikke noget for jer?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *