Filmene i 2016

I år kommer der rigtig mange interessante film, og min liste over film, som jeg gerne vil opleve i biografen bliver længere og længere. Her er der et lille udpluk af dem, som jeg ser frem til.

The Revenant Poster Den danske pige Poster Flaskepost fra P Poster Single i New York Poster   X-Men: Apocalypse Poster Me Before You Poster Captain America: Civil War PosterFinding Dory Poster Fantastic Beasts and Where to Find Them Poster The Huntsman Winter's War Poster The 5th Wave Poster

Der udover glæder jeg mig også til at se Doctor Strange, The Jungle Book, Eddie the Eagle og The Divergent Series: Allegiant 

Hvilken film glæder i jer til?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen