Forfulgt af en engel af Becca Fitzpatrick

Originaltitel: Crescendo. Forfatter: Becca Fitzpatrick Seire: Hush, Hush #2
Forlag
: Tellerup. Sider: 365. Udgivet: 09-05-2011 Format: E-bog.

1

“Being with you never felt wrong. It’s the one thing I did right. You’re the one thing I did right.”

Den ene efterfulgt af den anden
Når jeg har ligget en bog fra sig, som er den første i serien, og man skal til at læse på den næste, er jeg altid nervøs over om den næste bog i serien er lige så god som den første.

Jeg synes enlig at forfatteren gjorde det ret godt med den her bog. Den bliver ihvertfald ret spændende, når man ca er nået halvvejs. Der er nogle løse ender der dukker op, men man får svar på de fleste hen af vejen. Jeg nåde faktisk at gætte lang tid før vi overhovedet kom i gang i slutningen, hvem skurken var, hvilket måske er lidt ærgerligt. 

Nora og Patch
Alt i starten er rosenrødt rødt for de to, men der går ikke lang tid før, de begynder at gå ned af bakke for dem. Deles er de selv skyld i det, men der kommer også andre der gerne vil blande sig ind i deres forhold. Jeg kan godt forstå Nora, for Patch gør det heller ikke nemt for hende, og jeg vil også blive tosset på ham, hvis jeg var hende. Til tider følges det som om de går to skridt frem og et tilbage.

Forfulgt af en engel af Becca Fitzpatrick ISBN 9788758808741Cover kommentar
Hvor jeg fandt det første cover ret spændende, synes jeg at det her er ret kedeligt. Jeg kan heller ikke se hvordan det passer til bogen udover at det sikkert skal forstille Nora, der er på forsiden. Det eneste jeg finder positivt ved det er at de er holdt i de samme farver, som de første 

Alt i alt
Synes jeg at det er en rigtig fin bog. Den starter ud efter nogle få uger, hvor den første slap, men jeg synes at det holder ret godt. Som sagt så var der nogle løse ender, men det hele giver god mening til sidst. Man kan ihvertfald godt se at der er blevet tænkt over plottet og personerne i bogen. 

Hush, Hush

Forelsket i en engel Forfulgt af en engel Under englevinger

Bogpriser | Amazon | Tellerup | Goodreads | Becca Fitzpatrick | Ereolen |

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen