Forkert nummer af Natalie Decker

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget.

 

  Serie: Offsides #1 ● Forlag: Palatium Books ● Udgivet: 14/11/2018
● Indbinding: 308 (hæfte) ● Genre: Young Adult

Layla og Tyler burde have en masse tilfælles som henholdsvis cheer­ leader og footballspiller. Men hun synes at han er den største idiot der går på skolen og han synes at hun er vildt snobbet og han kan ikke holde hende ud. Når de er i nærheden af hinanden fyger det med ironi, afvisninger og fornærmelser. De kan nærmest ikke holde ud at tale sammen.

Men da Layla ved en fejl kommer til at sende Tyler en sms, som egentlig skulle have været til pigen der sender nøgenbilleder af sig selv til hendes kæreste Adam, ved Tyler ikke at det er Layla. Han beslutter sig for at lege med, for når det kommer til stykket kan Tyler slet ikke lade være med at drille den sure pige der fyrer sms’er afsted om dick­picks, utroskab og tøsesnak.

Tyler og Layla fortsætter hemmeligt med at skrive til hinanden und­ er falske navne og mens dagene og ugerne går bliver det mere og mere alvorligt mellem dem. Og man siger jo at der ikke er langt fra had til kærlighed, men kan virkeligheden bære eller vil Layla og Tyler for evigt stå på hver sin banehalvdel?

Nogle gange er forkert nummer det eneste rigtige.

_________________________

Det er første gang jeg læser noget med Natalie Decker, så der for havde jeg ingen forventinger til bogen da jeg startet med den. Men da jeg læste den blev jeg hurtigt grebet af bogen, for Natalie skriver virkelig godt, og det er en virkelig sød fortælling om Layla og Tyler.

 

Det var jeg helt vild:

● Jeg her helt vild Layla og Tylers historie. Jeg elsker at vi for en gang skyld får en kærligheds historie, hvor det ikke er kærlighed ved første blik, men med en hvor de slet ikke kan fordrage synet af hinanden. Det ænder sig stille og roligt og det er helt perfekt at det forgår på den måde, for det er ret underholdene at læse om dem, og så var det også sjovt at gætte med på, hvornår (og ikke mindst hvem, der først fandt ud af det) det vil gå op for dem, hvem det var de skrev med.

● Udadtil virker som om at Layla har styr på det hele, men Layla er ordblind, og selv om hun er klar det fint med sine fag, så giver hendes ordblindhed en hel del problemer som hun må slåls med. Jeg kan godt lide at Natalie bruger så meget tid på at beskrive Layla ordblindhed, for hun kunne nemt at havde gjort det til en lille ting, men her høre vi faktisk om det, og hvor meget det kan påvirke en der har det. Der udover er det også virkelig rørende at se, hvordan Tyler tager det da han finder ud af at Layla har det, og hvor meget han vil gøre for at kan hjælpe hende, også selv om Layla gang på gang skubber ham væk og prøver at flå hovedet af ham.

● Natalie skriver virkelig godt og selv om jeg elsker de unikke world building, der ofte er i fantasy universrene, så elsker jeg også at læse en bog som Natalies, hvor man bare kan nyde den, uden man skal lære en hel masse ting om den verden vi befinder os i. Hendes sprog er dejlig let, og man er underholdt af Layla og Tylers små skænderier, og selv om bogen ikke er fyldt med det ene plot twist eller cliffhanger , så nød jeg at læse Forkert nummer, og jeg vil helt sikkert holde øje med Natalie og hendes forfatterskab.

Det var jeg knap så imponeret over:

● Der er ikke noget jeg ikke kan lide ved bogen, udover at bogen var for kort og den blev alt for hurtigt læst.

Jeg blev positivt overrasket over Forkert nummer, for det er en virklig sød bog. Jeg er så glad for at det er en serie, for så vi kan få lov til at høre endnu mere om Layla og Tyler og jeg vil varmt anbefale jer den, til jer andre der vil have en sød og underholden kærligheds historie.

 Star free iconStar free iconStar free iconStar free iconStar free icon

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *