Forrådt af Lili St. Crow

Originaltitel: Betrayals. Forfatter: Lili St. Crow Serie: Strange Angels, #2
Forlag: People’s Press Jr. Udgivet: 18-10-2011. Antal sider: 375. Format: Bog

Stakkels Dru Anderson. Hendes forældre er væk, hendes bedste (og eneste) ven er en varulv, og hun har lige opdaget, at det blod, der løber i hendes årer, ikke er rent menneskeblod. (Alt det er gamle nyheder)

Nu skjuler Dru sig på den hemmelige Ordens skole, og den er fuld af teenagere som hende. Men der er et stort problem – hun er den eneste pige. En skole fuld af søde drenge lyder ikke dårligt, men Drus instinkter siger hende, at en af dem er ude på at dræbe hende. Alles øjne hviler på Dru, og det vil ødelægge meget mere end hendes eget liv, hvis hun opdager, at der er en forræder i den hemmelige Orden.

Kan Dru overleve længe nok til at finde ud af, hvem der forråder Ordnen? Og måske også hendes kærlighed?

   Goodreads Bogpriser ●  Ereolen 

Jeg har det så svært ved Dru i den her bog. For i den første bog, hvor vi hørte om en pige der var barsk, hvor hun kunne klare sig selv og kunne orden alle former af uhyggelige væsner, har vi nu at gøre med en lille pige der har brug for at blive beskyttet, og så køre hun meget i det samme tanker igen og igen og det kan godt bliver for trættende i længde. Men hvis man ser væk for det så holder jeg rigtig meget af hende og jeg kan godt forstå henden, for hvem vil ikke havde det som hende med alt det som hun har oplevet.

Selve handlingen i bogen er jeg ret vild med fordi der er så meget nyt som væsner, ny skole, nye personer osv. Der sker er og en hel del action uden det virker for overdrevet. Forfatteren er rigtig godt stykke arbejde i at beskrive de forskellige personer og omgivelserne. 

Sorte engle:
Sorte engle #1 af Lili St. Crow, ISBN 9788771082814  Jalousi af Lili St. Crow, ISBN 9788771085761

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *