Fra bog til film

Dem der laver film, har åbenbart fundet ud af at det er populært at lave film der først har været en bog. For der kommer rigtig mange film de næste par år, som der er en bog. Mange af de film der kommer er nogle jeg hopper op og ned af glæde, så det passer mig helt fint, at det er begyndt at lave film af bøgerne.

På billederne har jeg lavet et kryds, hvis det er noget jeg ikke har læst, eller, eller den film som jeg ikke gider at se og et flueben ud fra den bog som jeg har læst, og den film som jeg gerne vil se.

Hypnotisøren af Lars Kepler

Jeg har hørt rigtig meget om bogen, da min familie er helt tosset med krimi bøger, (som jeg er i fantasy bøger) de siger at den er fantastisk, men jeg har ikke selv fået læst den, for den siger mig ikke noget. Det samme med filmen, så der for gider jeg heller ikke bruge tid på den. Kommer i biografen den 06-12-2012

Hobbitten af J. R. R. Tolkien

Jeg elsker Ringenes herres film, så da jeg så at Hobbitten og så blev lavet, synes jeg at det var helt fantastik også selv om jeg har læst bogen. Jeg overvejet på et tidspunkt at læse den, men kom fra det igen. Hvis film er god, kunne jeg måske godt finde på det. Kommer i biografen den 12-12-2012

Pi´s liv af Yann Martel

Jeg har aldrig hørt om den, her film eller bog før i går, men jeg synes at den lyder rigtig spændende, så det er også en must se og læse. Film kommer både i 2D og 3D. Jeg vil gerne ind og se den i 3D, for jeg tror at den vil være helt fantastik, selv om jeg normalt ikke ser 3D film! Jeg håber at jeg fik læst bogen inden jeg så den, men jeg tror ikke at jeg kan nå det. Kommer i biografen den 26-12-2012

Beautiful Creatures 1: Stormvind af Kami Garcia og Margaret Stohl

Bogen udkom i danmark til oktober, og det er første gang at jeg har hørt om den. Det lyder som en bog for mig, så der for er det også en som jeg SKAL havde læst inden jeg går ind og ser filmen. Jeg er ret vild med at det kun er om hekse, med de vampyr film og serier der har været. Kommer i biografen den 07-03-2013

De elendige af Victor Hugo

Den her film viste min veninde mig, og allerede inden der var gået 10 sek var jeg solgt, for den ser rigtig god ud. Med i filmen er der Hugh Jackman, Anne Hathaway, som er to af mine ynglings skuespillere, den har min veninde og jeg allerede snakket om at vi skal se, så det ser jeg frem til. Jeg har ikke læst boge. Hvis jeg kan lide filmen vil jeg læse bogen. Kommer i biografen den 21-03-2013

Vandrende sjæle af Stephenie Meyer

Som de fleste af jer nok har fundet ud af, så elsker jeg den her bog! Selv om jeg hat læst den 3 i forvejen, har jeg planer om at læse den lige før den kommer i biografen, så jeg har alle detaljerne. Jeg har allerede lokket en veninde med, så det er en film som jeg ved med sikkerhed at jeg kommer ind og ser. Kommer i biografen den 28-03-2013

Der kommer en del flere film, men de kommer i et andet indlæg, for ellers vil der blive alt for mange, men nogle af dem er DivergentThe Mortal Instruments, Heksejægerens lærlingMit liv som tyv, Fallen,  Anna Karenina, Kvinden i buret, The Hunger Games: Catching Fire,  Kender i til andre film og er der nogle som i bare skal ind og se?

Som jeg skrev på facebook, det bliver et godt film år 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen